19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGszexuális erőszakszolnok

Négy hónapon keresztül zaklatta a kilencéves mostohalányát egy férfi

Továbbra is börtönben marad az a Szolnoknál élő férfi, aki hónapokon át zaklatta a mostohalányát három évvel ezelőtt.  A Szegedi Ítélőtábla ugyanis a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően elutasította a szexuális erőszakkal vádolt férfi letartóztatásának megszüntetésére irányuló indítványt

A vádirat szerint a férfi a feleségével és annak korábbi élettársi kapcsolatából származó gyermekével élt együtt. A férfi 2017 novemberétől négy hónapon keresztül zaklatta az akkor kilencéves kislányt, amikor az asszony nem tartózkodott otthon.

Az ügyben első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék a letartóztatásban lévő férfi védőjének védence szabadlábra helyezésére tett indítványát elutasította. A férfi és védője enyhébb kényszerintézkedés elrendeléséért fellebbezett.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú végzés helybenhagyására tett indítványt, mivel a férfi terhére rótt bűncselekmény tárgyi súlyából és hosszú tartamú büntetéssel fenyegetettségéből fakadó szökés, elrejtőzés veszélyét enyhébb kényszerintézkedéssel nem látta ellensúlyozhatónak. A táblabíróság osztotta az ügyészség indítványában írtakat, és helybenhagyta az elsőfokú végzést.

Related posts

Energiatakarékos újépítésű lakást venne? Mutatjuk az új kínálatot!

MOCOHU

Elektromos buszok róják februártól Paks utcáit

MOCOHU

„Nem olyan volt az életem, mint amilyen én vagyok” – leplezetlen és felemelő lett a Tina Turner-film

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This