May 15, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldéletveszélyMAGYARORSZÁGönvédelemorfkrendőrség

Életveszélyben van a megkéselt rendőr

A távirati iroda szerint Gál Kristóf azt mondta: a rendőrségre csütörtök reggel 6 óra 37 perckor több bejelentés érkezett egy hangoskodó férfiről, aki egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházában emeletről emeletre rohangált és közben agresszívan ütötte, rugdosta a bejárati ajtókat.  A BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságának járőrpárosa – egy férfi és egy nő – 6 óra 43 perckor érkezett a helyszínre.

A zavartan viselkedő támadó a szóvivő tájékoztatása szerint minden előzmény nélkül késsel többször megszúrta a férfi rendőrt, egy 26 éves őrmestert. A járőr társa, egy 23 éves őrmesternő – társa és saját élete védelme érdekében – használta szolgálati lőfegyverét, több lövést adott le a támadóra, egy 35 éves délegyházi férfira, aki a helyszínen meghalt.

Gál Kristóf közölte: a megszúrt rendőrt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, kolléganője fizikailag nem sérült meg, de sokkos állapota miatt megfigyelésre szintén kórházba került.  A szóvivő hangsúlyozta: a jelenleg is műtőben levő őrmester több létfontosságú szerve megsérült, így a rendőrnő határozott fellépésével megmentette járőrtársa – és vélhetően a saját – életét.

Gál Kristóf a rendőrség állománya nevében aggodalmát fejezte ki a sérült rendőrért, mielőbbi teljes gyógyulást kívánva neki. A két rendőr ellen elkövetett bűncselekményt a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja, a nyomozásról a későbbiekben adnak tájékoztatást – tette hozzá.

Related posts

Visszavonul Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó

MOCOHU

Kevesebb közjegyzői díjat fizet, aki állami támogatással vesz lakást

MOCOHU

Begyűjtötte első marsi kőzetmintáját Percy

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This