19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGszatírszeméremsértéstiszaújváros

„Jaj, megint kint van!” – mondta az eladónőnek a trafikba visszatérő férfi

Szeméremsértés miatt emelt vádat a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség azzal a 30 éves férfival szemben, aki nehezen akarta tudomásul venni, hogy nem aratott sikert a nemi szerve mutogatásával.

A férfi augusztus 4-én kora délután bement egy Tiszaújvároshoz közeli községben lévő dohányboltba. A üzletben magához vett két üdítőt, majd gondosan kivárta, míg a boltban tartózkodó többi vevő távozik. A férfi ekkor kivette a nadrágjából a nemi szervét és a pénztárhoz ment.

A pultnál állva félretolta a derekán lévő övtáskáját és felhívta az eladónő figyelmét arra, hogy a nemi szerve a nadrágján kívül látható. A nő észlelte az elkövető cselekményét, de mivel nem reagált rá semmit, a férfi visszahelyezte a nadrágjába a nemi szervét és elnézést kért. Ezután a férfi kifizette az üdítőket és kiment a bolt előtti parkolóban álló gépkocsijához.

A parkolóban a férfi ismét kivette a nemi szervét a nadrágjából, visszament a dohányboltba, majd az eladóval szemben megállva közölte a nővel, hogy „Jaj, megint kint van!” Mivel az eladó továbbra sem mutatott különösebb érdeklődést, a férfi ismét elnézést kért, vásárolt egy doboz cigarettát, majd a nemi szervét visszahelyezte a nadrágjába és távozott. A járási ügyészség pénzbüntetést kért a férfire.

The post „Jaj, megint kint van!” – mondta az eladónőnek a trafikba visszatérő férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Kásler: Nem tudok mondani az elmúlt egy évben egy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg

MOCOHU

Szabadnap jár az oltásért cserébe Romániában

MOCOHU

Oktatási reformjaikért indítanak aláírásgyűjtést diákok

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This