22.8 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmtvhbo-goKultúraMAGYARORSZÁGmárciusi sorozatoknetflixsorozatsorozatajánlósorozatpremierek

Márciusban újra meg kell menteni a világot

Meglehetősen túlsúlyban vannak a Netflix produkciói a márciusi új sorozatok között, de a legnagyobb érdeklődés nyilván a Disney+ új Marvel-sorozatát kíséri majd, miközben thrillerek, sci-fik és krimik között válogathatunk majd, ám aki az igazán nagy neveket keresi, az lehet, a korábbi hónapokkal jobban jár.

Kapcsolódó
Rejtélyes bűnügyekről és emberi történetekről is szól majd a február

A havi sorozatajánlóba dokumentumsorozatok is beférnek, annyira visszafogták a tartalmat a streamingszolgáltatók. Ettől még csaknem minden műfajban lesz újdonság februárban is.

Alice, Netflix

Március 1.

Egy koreai sci-fi, melyben a főhős egy nyomozó, aki egy rejtélyes gyilkosság ügyében vizsgálódva döbbenten szembesül azzal, hogy léteznek időutazók, egyikük ráadásul megszólalásig hasonlít halott édesanyjára.

Nevenka, a nő, aki megtörte a csendet, Netflix

Március 5.

Spanyolország első olyan ügyét, melyben politikust ítéltek el szexuális zaklatás miatt, Nevenka Fernández robbantotta ki. A nő húsz év hallgatás után szólal meg ebben a dokumentumsorozatban.

Szingapúri szorítás, Epic Drama

Március 7.

A Booker-díjas J.G. Farrell regényéből készült minisorozat a második világháborúban játszódik, Szingapúr ostroma idején, és egy brit kereskedőcsaládról szól, akik a városban ragadnak a japán invázió alatt. A Poldark alkotóinak sorozatában olyan neves színészek játszanak, mint Charles Dance, David Morrissey és Colm Meaney.

Bombay királynői, Netflix

Március 8.

Öt ambiciózus nő sorsát ismerhetjük meg ebben az indiai drámasorozatban, akik a modern Mumbaiban próbálnak meg érvényesülni, váltakozó sikerrel.

A drogdíler, Netflix

Március 10.

A Lupin világsikere után újabb saját gyártású francia Netflix-sorozat érkezik: a sorozat a főként horrorfilmeknél jól ismert áldokumentarista, „talált felvételek” technikát alkalmazva meséli el a kliprendező Franck (Sébastien Houbani) és egy drogkereskedő banda rappernek készülő főnökének (Abdramane Diakite) közös, erőszakban bővelkedő történetét.

X-Generáció, HBO-GO

Március 12.

Középiskolások, szex, kamaszkori problémák, konzervatív családi háttér: néhány hívószó ennek az amerikai dramedy sorozatnak a központi témái közül. A sorozat executive producerei között ott van Lena Dunham is.

The One – A tökéletes pár, Netflix

Március 12.

John Marrs nálunk is népszerű regénye a közeli jövőben játszódik, melyben egy vállalkozás azt ígéri, egy DNS-teszt alapján megtaláljuk az igazi párunkat, ám az élet közel sem ilyen egyszerű. A könyv alapján készült, Hannah Ware főszereplésével érkező sci-fi thrillert nyolc részben láthatjuk majd.

A Wesphael-ügy, Netflix

Március 17.

Bernard Wesphael belga politikus feleségét, Véronique-ot 2013-ban holtan találták egy szállodai szobában, a hatóságok azzal vádolták a férjet, hogy meggyilkolta, és hónapokig őrizetben is tartották, a bíróság végül azonban felmentette. Ez a true crime dokumentumsorozat most az ügy mélyére ásna.

Túl a vörös kanapén, Netflix

Március 19.

A nagy pénzrablás (La casa de papel) alkotói, Álex Pina és Martínez Lobato új akciósorozatában három prostituáltnak szoríthatunk, akik futtatójuk elől menekülnek. Az alkotók szerint a sorozat igazi latin ponyva, bármit is jelentsen ez.

The Falcon & the Winter Soldier, Disney+

Március 19.

Az új, nagy költségvetésű Marvel-sorozatban a Sólyom (Anthony Mackie) és A Tél katonája (Sebastian Stan) a Bosszúállók: Végjáték óta először egyesítik erőiket, új kihívást keresnek és találnak is. Mondani sem kell, a tét ismét óriási.

Életfogytig ügyvéd, AXN

Március 22.

A tavalyi év meglehetősen jól fogadott amerikai tévésorozatában (For Life) egy elítélt (Nicholas Pinnock) ügyvédnek tanul, és így küzd az igazságtalan ítéletének megsemmisítéséért. A sztori Isaac Wright Jr. valós történetén alapul.

Ki ölte meg Sarát?, Netflix

Március 24.

Alexet a nővére meggyilkolásával vádolják ebben a mexikói sorozatban, ő pedig mindent megtesz azért, hogy megtalálja a valódi tettest.

A Baker Street-i vagányok, Netflix

Március 26.

Még egy bőrt húzunk le Sherlock Holmesról, ezúttal azonban young adult/fantasy köntösben: az angolul The Irregulars című sorozat főhősei ugyanis a világ minden részéről érkezett londoni utcagyerekek a viktoriánus korban, akik a nagy detektívnek dolgozva természetfeletti erővel kerülnek szembe, és a világot is meg kell menteniük.

Város a hegyen 2., HBO-GO

Március 29.

Ben Affleck kilencvenes években játszódó, valós történetek inspirálta bostoni krimisorozatában az alkoholista FBI-ügynök (Kevin Bacon) és a feltörekvő ügyész (Aldous Hodge) újra összefognak, hogy megtisztítsák a várost a bandaháborúktól. Az első évadnak voltak felvillanásai (különösen Bacon játéka miatt), de ez az évad dönti el, tényleg nagy sorozattal van-e dolgunk, vagy pedig egynek elmegy.

The post Márciusban újra meg kell menteni a világot first appeared on 24.hu.

Related posts

“Itt öljetek meg, de rágyújtok” – Félmeztelenül dohányzott a repülőgépen egy orosz utas

MOCOHU

Márki-Zay Péter: Hernádi Zsoltot ki kéne adni a horvát hatóságoknak

MOCOHU

„Övért bunyózzon velem” – 23 évvel fiatalabb KO-király hívta ki Tysont

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This