20.7 C
Budapest
May 7, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbrfkMAGYARORSZÁGmávtehervonatvonat

Valaki szándékosan akart balesetet okozni egy tehervonattal

Két héttel ezelőtt valaki lekapcsolta egy tehervonat utolsó kocsiját a Rákospalota-Újpest állomás előtt és mechanikusan befékezte azt, tudta meg a Telex.

A BRFK a lappal közölte, hogy az ügyben közlekedés biztonsága elleni (vasúti) bűncselekmény bűntett gyanúja miatt nyomozást rendeltek el ismeretlen tettes ellen február 20-án. A MÁV is megerősítette a lap információit, azt írták: szerencsére a következő tehervonat mozdonyvezetője időben észlelte a lekapcsolt, lefékezett kocsit, és előtte mintegy 40 méterrel megállt a szerelvény. Jelenleg is folyamat van a belső vizsgálat az ügyben.

A Telex vasúti forrásai szerint a tehervonat nyolcperces állásideje alatt kapcsolták le az utolsó kocsit, a lekapcsolás után pedig a végjelzés-tárcsákat is leszedték az utolsó kocsiról és átrakták az utolsó előttire. A tettes mechanikusan is befékezte a lekapcsolt vagont.

Nem sokon múlt a katasztrófa, ugyanis a következő tehervonat más okok miatt 40-es sebességjelzést kapott a pályán, ahol 80 kilométer/órával is lehet menni, ezért meg tudott állni.

The post Valaki szándékosan akart balesetet okozni egy tehervonattal first appeared on 24.hu.

Related posts

Jakab Péter headbangel

MOCOHU

„Évek óta zaklatásnak vagyok kitéve” – Péni István nem akarta elhinni, hogy megmérgezték

MOCOHU

„Elég erőteljes vagyok így fakanállal a kezemben?”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This