20.6 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbüntetőfékezésMAGYARORSZÁGnyíregyházavádemelés

Videón, ahogy büntetőfékezik egy dühös férfi a sógora előtt

Vádat emelt a Nyíregyházi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki tavaly nyáron annyira haragudott a sógorára, hogy büntetőfékezett előtte, és leszorította még az útról is.

A férfi és a sógora Nyírkarászon tartózkodtak az ominózus napon. A férfi látta, hogy vele haragos viszonyban lévő sógora beül a kocsiba. Elhatározta, hogy beszélni fog vele, ezért követte saját gépkocsijával a Petneháza felé tartó férfit. Utóbbi gépkocsiban összesen négyen ültek.

A férfi a két település közötti útszakaszon utolérte a másik kocsit, 90-100 km/h sebességgel elkezdte megelőzni, miközben „ráhúzta” a kormányt a másik járműre, így annak vezetője jobbra rántotta a volánt. A férfi ekkor bevágott a megelőzött gépkocsi elé, és többször is indokolatlanul fékezett, ezzel kényszerítette fékezésre és irányváltoztatásra a mögötte haladót.

Azt sem engedte a férfi, hogy őt megelőzzék, áttért a szemközti sávba, váltogatta a sávokat, majd végül keresztbe állt az úttesten. Ekkor a másik kocsi visszafordult Nyírkarász irányába, azonban a férfi utána hajtott, megelőzte, és ismét büntetőfékezéssel veszélyeztette az abban ülők életét. Mikor az elkövető újra keresztbe állt az úttesten a kocsijával, a másik gépkocsi tolatva próbált menekülni, de a férfi a gépkocsija lámpáit villogtatva követte, majd végül elhajtott a helyszínről.

Az ügyészség felfüggesztettet kért a közúti veszélyeztetetés vádolt férfire, azzal hogy tiltsák el a vezetéstől, és pénzbüntetést is szabjanak ki vele szemben.

The post Videón, ahogy büntetőfékezik egy dühös férfi a sógora előtt first appeared on 24.hu.

Related posts

Férje unszolására regisztrált az OnlyFans-re a kisgyermekes anyuka, mert úsztak az adósságban

MOCOHU

Akit papnak szánták és akinek nem hagyták, hogy ügyvéd legyen – sztárok nem túl támogató szülőkkel

MOCOHU

Sok pénzt lehetett ma nyerni ezekkel a számokkal az ötös lottón

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This