25.2 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölderdőkertesháziorvoskoronavíruskoronavírus friss hírekkoronavírus magyarországMAGYARORSZÁG

Erdőkertesi háziorvos: Azt se tudjuk, milyen oltóanyagot, és hogyan kellene adni

Orbán Viktor vasárnap reggeli interjújában a Kossuth rádióban is szóba került Kiss Csaba, az erdőkertesi háziorvos, aki nem hajlandó oltani a saját körzetében. A háziorvos az ATV Híradónak azt mondta, több oka is van döntésének, szerinte káosz uralkodik az oltások elrendelésében, mikor kit kell oltani, és ez hétről hétre változik.

Azt se tudjuk, milyen oltóanyagot, és hogyan kellene adni

– fogalmazott, egyúttal hangsúlyozta, hogy kifogásolja, hogy a kínai vakcinát engedélyezését még nem hagyta jóvá az Európai Gyógyszerügynökség.  „Az összes engedélyezett is tulajdonképpen nem törzskönyvezett gyógyszerkészítmény, tehát majdhogynem ilyen klinikai kipróbálási fázisban vannak, mondta Kiss, aki nem szeretne „gyógyszerkipróbálásokban részt venni”.

A háziorvos egyebek mellett úgy véli, a rendelő nem megfelelő ilyen körülmények között arra, hogy úgy tudjanak oltani, hogy ne a járvány terjedéséhez járuljanak hozzá, hanem a megelőzést segítsék. Mint mondta: két orvos és két fogorvos rendel, a váró pedig valamilyen szinten közös, ráadásul túl kicsi, hogy megfelelő távolságot tartsanak, miközben

pénteken például három covidos beteg sétált be a pozitív leletével hozzájuk.

Kiss Csaba leszögezte:

Most ha közben ott ülnek tízen, akik be vannak hívva mondjuk egy ampulla Modernára, el lehet képzelni, hogy közöttük terjesztjük a covidot, vagy éppen próbáljuk megelőzni.

A háziorvos arról is beszélt, hogy a tiszti főorvosi szolgálat esetleges szankciókat helyezett kilátásba vele szemben, az önkormányzatnál pedig szó esett arról, hogy felfüggesztik a szerződését.

The post Erdőkertesi háziorvos: Azt se tudjuk, milyen oltóanyagot, és hogyan kellene adni first appeared on 24.hu.

Related posts

A Konyhafőnök VIP: Tóth Vera megkapta a verseny eddigi legnagyobb szívatását, Zámbó Krisztián dalait kellett hallgatnia

MOCOHU

Ki mondta, hogy egy Michelin-csillagos étteremben nem szabad tunkolni?

MOCOHU

Négy beteg meghalt, amikor kigyulladt egy járványkórház Bukarestben

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This