26.2 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
karanténKultúraMAGYARORSZÁGoscar 2021oscar-díj

Személyesen adják át az Oscar-díjakat, zúgolódnak a jelöltek

„Bensőséges, személyes részvétellel megrendezett, de biztonságos” gálát tervezett Steven Soderbergh és két producertársa a 93. Oscar-díjátadóra, amelyről kizárták az online bejelentkezés lehetőségét. A pandémia miatt már elfogadottá vált zoomos részvétel elvetése azonban számos Oscar-jelöltnek okoz fejfájást, mivel költséges és nehéz megszervezni személyes megjelenésüket.

A Variety és a Deadline szerdai beszámolói szerint néhány stúdió vezetői és sajtósai a logisztikával, a költségekkel és a karanténnal kapcsolatos problémákra panaszkodtak a filmakadémiának. A filmakadémia egyelőre nem reagált a megkeresésekre – írja az MTI. A műsor producerei a jelölések március 15-i bejelentése után hozták nyilvánosságra, hogy a gálán nem lesz lehetőség zoomos bejelentkezésre, és arra bátorították a jelölteket, hogy személyesen vegyenek részt a ceremónián.

Kapcsolódó
Sokszínűbb lett az Oscar, de Hollywoodot még mindig saját maga érdekli a legjobban

A 93. Oscar-gála hétfőn közzétett jelölései között sok a meglepetés és a történelmi elsőség.

A jelöltek közül azonban sokan tartózkodnak az Egyesült Államokon kívül, a legjobb film kategóriában is díjesélyes Ígéretes fiatal nő című alkotás kilenc jelöltje, köztük a rendező Emerald Fennell és a főszereplő Carey Mulligan is Nagy-Britanniában él, ahol a jövő héttől május közepéig megtiltották a nem létfontosságú külföldi utazásokat. A legjobb nemzetközi film kategóriában jelölt produkciók képviselőinek Dániából, Hongkongból, Romániából, Tunéziából és Boszniából szintén nehézségekbe ütközik az utazása. A mintegy 200 Oscar-jelölt közül másoknak is gondot jelent, hogy egy utazás miatt vállalniuk kellene a karantént, a Kaliforniába érkezőknek ugyanis tíz napra karanténba kell vonulniuk. A külföldről Amerikába érkezőknek pedig szintén különböző karanténszabályoknak kell megfelelniük.

A 93. Oscar-gálát április 25-én rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban és Union Pályaudvaron.

The post Személyesen adják át az Oscar-díjakat, zúgolódnak a jelöltek first appeared on 24.hu.

Related posts

A smink nélküli Michelle Obamát nem ismertük volna fel segítség nélkül

MOCOHU

Novembertől egyénileg utazó turisták is mehetnek Izraelbe

MOCOHU

Kétfejű sárkányként van esély Orbán Viktor ellen

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This