16.5 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldcsaládon belüli erőszakgyilkosságindítékMAGYARORSZÁGnyomozásügyészség

57 késszúrással megölte az anyját, de nem tudja, hogy miért

Megöltem anyámat

– ezekkel a szavakkal tett bejelentést egy nő a segélyhívóra 2020. április 6-án este. A mogyoródi házhoz érkező rendőrök az idős asszonyon már nem tudtak segíteni, belehalt a testét borító késszúrásokba – idézi fel a bűncselekmény napját a police.hu annak apropóján, hogy az azóta is letartóztatásban lévő K. Ritával szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya befejezte a nyomozást, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Az áldozat lánya sem közvetlenül a bűncselekmény elkövetése után, sem az azóta eltelt időben nem tudott magyarázatot adni tettére, állítása szerint a mai napig nem emlékszik a részletekre. K. Rita akkor már közel húsz éve élt együtt a bűncselekményt megelőző időszakban már magatehetetlenné vált, 80 éves édesanyjával, munkahelye nem volt, megélhetésüket a szociális juttatás biztosította. A nő gyakran nézett a pohár fenekére, kijózanodva pedig képtelen volt visszaemlékezni dolgokra.

A rendőrségi közlemény szerint a tragédia napján is iszogatott, utolsó emléke, hogy ágyban fekvő anyja mellől felállva a konyhába indul főzni, a következő pedig az volt, hogy rendőrök viszik el. A történtek azóta sem rémlenek számára, tény viszont, hogy édesanyja testén 57 késszúrást számolt meg az igazságügyi orvosszakértő. A szúrások közül több létfontosságú szervet ért és nagy valószínűséggel az alkaron talált sérülések a sikertelen védekezés következményei.

The post 57 késszúrással megölte az anyját, de nem tudja, hogy miért first appeared on 24.hu.

Related posts

Kiakadt párja családjának bizarr gyászolásától

MOCOHU

Halálos lakástűz Piliscséven

MOCOHU

Elhagyja a közösségi médiát a Lush

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This