13.2 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldgyilkosságkülönös kegyetlenségMAGYARORSZÁGszilágyi istvánszínész

Szilágyi István fia nyugtalanul szülei közé feküdt le aludni, majd egy kalapáccsal verte agyon apját

Lezárta a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség az 50 éves Sz. Péter ellen. A férfi a megalapozott gyanú szerint 2020. május 3-án reggel XVII. kerületi otthonukban megölte 83 éves édesapját, Szilágyi Istvánt ismert színművészt.

A rendőrség honalapján megjelent tájékoztatás szerint a nyomozás adatai alapján Sz. Péter édesapját 7 és 8 óra között hosszú perceken keresztül bántalmazta, kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta, valamint mellkasát is megtaposta. Az idős férfi végül többszörös koponyatörés és sorozat-bordatörés következtében a helyszínen belehalt sérüléseibe. Elfogása után az áldozat fiát zavart állapota miatt először kórházba vitték, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.  Az elvégzett elmeorvos szakértői vélemény szerint Sz. Péter a bűncselekmény elkövetésekor beszámítható állapotban volt.

A nyomozók rekonstruálták a tragédia napján, illetve az azt megelőző éjszakán történteket is. A nyomozás alapján Sz. Péter az emberölés előtti éjszaka nyugtalan volt, és szülei közé feküdt le aludni, reggel pedig egy kalapáccsal támadta meg apját.

A gyanúsított édesanyja próbált segíteni férjének, de fiát nem tudta megállítani. Ezután egy közeli üzletbe sietett, és onnan kért segítséget.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadják az illetékes ügyészség részére.

Kapcsolódó
Ismét meghosszabbították Szilágyi István fiának letartóztatását

A férfi pszichiátriai kezelésben részesül, viselkedése kiszámíthatatlan.

The post Szilágyi István fia nyugtalanul szülei közé feküdt le aludni, majd egy kalapáccsal verte agyon apját first appeared on 24.hu.

Related posts

Újra a TikTok miatt aggódik az FBI igazgatója

MOCOHU

Többen megsérültek egy balesetben a szekszárdi elkerülőn

MOCOHU

Kora reggel, véres ruhában távozott a lány a meggyilkolt férfi lakóhajójáról

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This