13.4 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyhivatalos személy elleni erőszakítéletMAGYARORSZÁG

Lefejezéssel fenyegette a rendőröket egy balhézó borsodi család

Villámgyorsan bíróság elé állította az ügyészség azt a borsodi nőt és fiát, akik megöléssel fenyegették a kiérkező rendőröket húsvétkor. Az egyenruhásokat vasárnap éjjel riasztották egy borsodi családi konfliktus miatt, amelynek során egy férfi megütötte az édesanyját.

A kiérkező rendőrök az ittas férfi ellen testi kényszert alkalmaztak és megbilincselték, mert önkárosítással és a családtagjai elleni erőszakos magatartással fenyegetőzött. A férfi anyja ittasan azzal fenyegette a rendőröket, hogy rájuk támad, ha nem engedik el a gyerekét.

Ekkor az intézkedés alá vont férfi testvére is kijött az házból, és egy 52 centiméter pengehosszúságú bozótvágó késsel hadonászott, azzal többször a ház falába ütve megöléssel, lefejezéssel fenyegette meg a rendőröket arra az esetre, ha nem engedik el a fivérét, vagy bemennek az ingatlanba.

Az egyik rendőr erre elővette fegyverét, és felszólította a férfit, hogy hagyjon fel agresszív magatartásával. A férfi ennek eleget tett,  a nő azonban továbbra is kiabálva követelte, hogy engedjék el a fiát, majd megragadta a rendőr ruháját is, és csak akkor engedte el, amikor észrevette, hogy újabb rendőrök közelednek. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hétfőn elrendelte rendőrökre támadó nő és férfi őrizetét.

Az Encsi Járásbíróság szerdán a nőt jogerősen egy év hat hónap, három évre felfüggesztett, a férfit pedig nem jogerősen két év hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

The post Lefejezéssel fenyegette a rendőröket egy balhézó borsodi család first appeared on 24.hu.

Related posts

Időjárás: másodfokú figyelmeztetés vasárnapra

MOCOHU

Jelentős csődhullámmal kalkulálnak Németországban a lezárások miatt

MOCOHU

Járványügyi szakértő: A legjobb vakcina kell a bizalomhoz

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This