12.8 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGmiskolcvillamoszaklatás

Kiesett a babakocsiból egy féléves gyerek a tuján, egy bátor nő védte meg az őrjöngő apától a villamosvezetőt

Zaklatás miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 29 éves férfival szemben, aki megfenyegette tavaly júniusban az egyik villamosvezetőt. A férfi az élettársával és gyermekükkel utazott az egyik este az egyik miskolci villamoson.

A felszállásuk után a babakocsit a villamos csukló részénél hagyták, míg élettársával együtt leültek és beszélgettek. A villamosvezető egy forgalmi helyzetben, illetőleg a megállóban érkezés során erősebben fékezett, így a felügyelet nélkül hagyott babakocsi felborult és a féléves gyermek kiesett belőle. Ezt azonban a férfi és az élettársa sem vette észre, egy utas szólt nekik.

Erre az élettárs felkapta a síró gyermeket, ekkor az események miatti felelősséget firtatva a férfi és az élettársa összevesztek, hangosan szidalmazták egymást, majd az  asszony a gyermekkel együtt leszállt a villamosról.

A férfi ekkor a villamoson utazók felé ordítozott, majd elindult a villamosvezető felé, hogy számon kérje a fékezés miatt. Egy bátor nő azonban elé állt és felszólította, hogy hagyjon fel a cselekményével, mire a férfi közvetlen közelről az arcába ordította, hogy ő már ült börtönben, embert is ölt, és erőszakos szexuális cselekmény elkövetésével fenyegette, valamint azzal, hogy le fogja köpni.

A nő határozott fellépése miatt azonban a férfi végül is abbahagyta a szitkozódást, és további incidensre már nem került sor, mert leszállt a járműről. A sértett nő zaklatás miatt magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség elzárást kért a büntetett előéletű visszaesőnek minősülő elkövetőre.

The post Kiesett a babakocsiból egy féléves gyerek a tuján, egy bátor nő védte meg az őrjöngő apától a villamosvezetőt first appeared on 24.hu.

Related posts

Óvatos lazítás után szigorít Görögország

MOCOHU

Sajátos hibrid oktatással vág neki az új tanévnek az ELTE egyik kara

MOCOHU

Kést rántott a párjával balesetező vétlen sofőrre a taxival érkező drogos

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This