19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
börtöncovid-19fertőzésköhögéskoronavírusMAGYARORSZÁGNagyvilág

Börtönre ítéltek a nőt, aki szándékosan köhögött le egy másik embert

Döntés született annak a floridai nőnek az ügyében, aki tavaly, a járvány kellős közepén egy boltban szándékosan leköhögött egy vásárlót – írja a NBC News. Debra Huntert 30 nap börtönre ítélték, 500 dollár bírságot kell fizetnie, hat hónap próbaidőre bocsátották, részt kell vennie egy dühkezelési programban, emellett mentális állapotát is felmérik. Végezetül áldozata Covid-19-tesztjének költségeit is állnia kell.

A Hunterről készült videó 2020 júniusában bejárta a közösségi oldalakat, és a hírekben is feltűnt. A nő egy jacksonville-i boltban keveredett heves vitába az alkalmazottakkal, a jelenetet Heather Sprague rögzítette. Mikor Hunter észrevette, hogy videózzák, odalépett a másik vevőhöz, és direkt leköhögte.

Az agydaganattal küzdő nő napokig aggódott, hogy elkapta-e a koronavírust, szerencsére a tesztje negatív lett.

Sprague a kezelés hatására az esetkor immunhiányos állapotban volt, ami komoly kockázati tényezőt jelent. A nő elmondása alapján nagyon ritkán, csak maszkban mozdult ki. Sprague a saját gyermekei egészsége miatt is aggódott, megoldhatatlannak tűnt ugyanis, hogy fertőzés esetén izolálni tudja őket.

Az elkövető férje szerint feleségében régóta gyülemlett a feszültség, nem sokkal korábban egy tűzben elvesztették az otthonukat. Az idegesség az ominózus eset során egyszerre tört ki belőle. Hunter úgy véli, a családja már megfizetett hibájáért, gyermekei sorra veszítik el barátaikat, és már nem mernek eljárni sem. Mint írta, a Facebookon több durva üzenetet is kapott.

James Ruth Duval megyei bírót megdöbbentette, hogy a nő vallomásában sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett saját és családja szenvedésére, mint arra, hogy miként ártott az áldozatnak. Ruth egyelőre nem látta jelét a megbánásnak.

Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor a járvány alatt Amerikában szándékos köhögés miatt léptek fel valakivel szemben. Egy pennsylvaniai nőt a közelmúltban azért tartóztattak le, mert egy szupermarketben direkt köhögött és köpködött le élelmiszereket, miközben azt kiabálta, hogy koronavírusos, és mindenkit meg fog fertőzni.

The post Börtönre ítéltek a nőt, aki szándékosan köhögött le egy másik embert first appeared on 24.hu.

Related posts

Levideózták a kőbányai drogéria fosztogatóit

MOCOHU

Lehet majd választani a vakcinák között, állítja a koronavírus sajtóközpont

MOCOHU

Robbanó fülhallgatók öltek meg egy indiai férfit

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This