20.6 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
befektetéscheckinnjárványMAGYARORSZÁGstartupturizmusÜzleti tippekvállalkozás

Inkubációs program indul turisztikai startupoknak

A CheckINN Startup Program végén a befektetésre érett vállalkozások megszerezhetik az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus 20 millió forintos tőkebefektetését is. A most először meghirdetett program inkubációs lehetőséget a korai fázisú, induló turisztikai cégek számára.

Május 23-ig életkortól és földrajzi helytől függetlenül bárki jelentkezhet, akinek van egy legalább kétfős csapata és egy turisztikai, vendéglátó- vagy szállodaipari vagy más ezekhez kapcsolódó startupötlete, illetve -prototípusa.

Kiemelten várják azokat a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a kontaktmentes élményeket, okos és fenntartható fejlesztésekkel segítenek a túlzott turizmussal küzdő desztinációkat, a regeneráló utazás elterjedését, vagy innovatív módon segítik a légi közlekedés mihamarabbi biztonságos újraindulását – közölték a szervezők az MTI-vel.

A beválogatott csapatok nyáron elvégzik a cégindításhoz szükséges, öthetes online üzleti képzést. Ez magában foglalja a legfontosabb startup-módszertanokat, csapat- és időgazdálkodási ismereteket. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala bevonásával pedig arról is szó lesz, hogy mit kell egy startuppernek tudnia a szellemi tulajdonról egy innovatív termék, illetve szolgáltatás fejlesztése és piacra vitele alatt.

The post Inkubációs program indul turisztikai startupoknak first appeared on 24.hu.

Related posts

Így intézi ügyeit Stohl András (x)

MOCOHU

Dráma a levegőben: kinyílt a teniszcsillagot szállító helikopter ajtaja

MOCOHU

Letöltendő börtönre ítéltek két ukrán vendégmunkást, akik ájulásig vertek egy férfit

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This