15.2 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balástyai emberölésBelföldbűnügyMAGYARORSZÁGvádemelés

Nyolc órán át haldoklott a Balástyán megölt vendégmunkás

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azzal a 48 éves román férfival szemben, aki tavaly májusban halálra verte a cimboráját egy közös italozást követően Balástyán.

Az elkövető idénymunkásként dolgozott egy tanyán, lakhatásért és eltartásért cserébe. Az ominózus nap együtt kocsmázott a szintén román ismerősével, majd éjfél után mind a ketten külön-külön távoztak a csehóból. A 47 éves férfi tudta, hogy a másik férfi  vasútállomás mögötti fás területen tölti az éjszakákat, és mivel beszélni akart vele, követte őt.

Miután megtalálta ököllel rátámadt, majd miután földre esett, többször mellkason és háton rúgta, végezetül a nyakára taposott és a helyszínről távozott. Áldozata a bántalmazások során érdemi védekezést nem tanúsított.

Az összevert férfi zúzódásos sérüléseket, több belszerv sérülését, repedését, a légzőszervek sérülését és bordatörést szenvedett el. A férfi legsúlyosabb sérülései életveszélyesek voltak, azonban időben érkező orvosi segítség esetén megmenthető lett volna. Az áldozat nyolc órányi haldoklást követően végül belehalt a sérüléseibe. A főügyészség halált okozó testi sértés miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

The post Nyolc órán át haldoklott a Balástyán megölt vendégmunkás first appeared on 24.hu.

Related posts

Több mint tízezer haiti menekült alszik egy dél-texasi híd alatt

MOCOHU

Julianne Moore szerint szexista azt mondani valakire, hogy „méltóságteljesen öregszik”

MOCOHU

Rekordot döntött az új fertőzöttek száma Tokióban, Thaiföldön és Malajziában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This