13.2 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bölcsődebozótvágóbrazíliagyilkosságmacseteMAGYARORSZÁGNagyvilág

Macsetével gyilkolt egy kamasz egy brazil bölcsődében

Döbbenetes gyilkosság történt Brazíliában: egy 18 éves fiatal behatolt a dél-brazíliai Saudades egy bölcsődéjébe és ott megölt legkevesebb két kisgyereket, valamint megsebesített egy dadát – írja a BBC News. Úgy tudni, a kisgyerek áldozatok két évesnél fiatalabbak voltak. A támadó először egy ajtóban álló dadára támadt, őt üldözve hatolt az épületbe.

A katonai rendőrség tudomása szerint egy macsetével, azaz bozótvágó késsel volt felfegyverkezve az elkövető.

Miután sikolyokat hallottak a bölcsőde szomszédságában lakók és odarohantak, a fiatal elkövető megpróbált öngyilkos lenni a macsetével. Őrizetbe vették és kórházba szállították.

A helyi média szerint félő, hogy kettőnél több áldozata lesz a gyilkosságnak. Úgy tudják, a tett idején több dada gyerekekkel elrejtőzött egy-két szobában. A bölcsőde a 9000 lakosú városkában 3 éves korig fogad gyerekeket.

Brazíliában ritkák az ilyen oktatási, gyermekjóléti intézmények elleni támadások, de sajnos előfordulnak. 2011-ben 12 gyerek halt meg és 22 sebesült meg súlyosan, amikor egy 23 éves korábbi diák tüzet nyitott rájuk egy Rio de Janeiro-i iskolában. Az áldozatok 12-14 év közöttiek voltak. 2019-ben pedig két fiatal fegyveres öt tanulót, egy tanárt és egy iskolai alkalmazottat ölt meg São Paulo közelében.

(Kiemelt képünk illusztráció.)

The post Macsetével gyilkolt egy kamasz egy brazil bölcsődében first appeared on 24.hu.

Related posts

Több száz magyar zsoldost toboroz egy, az Emírségekben induló magáncég

MOCOHU

Havazás és ónos eső is lesz az éjszaka

MOCOHU

Hatórás, küzdelmes mérkőzéssel kezdte Rapport a világbajnokjelöltek tornáját

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This