22.8 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldfudanfudan egyetemMAGYARORSZÁGpalkovics lászló

Megkérdezték a minisztériumot, Palkovics László miért gondolta meg magát a Fudan Egyetemről, de nem derült ki

Az Atv híradója megkérdezte az Innovációs és Technológiai Minisztériumot, hogy Palkovics László miért változtatta meg az álláspontját, hiszen két hete még nem szerette volna, hogy a Fudan Egyetem projektje kiemelt kormányzati beruházás legyen. Arra is rákérdeztek, milyen feltételekkel vették fel a kínai hitelt.

A beruházással a világ egyik legjobb egyeteme jön Budapestre, Magyarország regionális tudásközponttá válhat, az intézmény munkahelyteremtő beruházókat, vállalati kutatás-fejlesztési központokat vonzhat hazánkba. A Fudan Egyetem és a Diákváros együtt, egymás mellett fog megépülni, egyszerre szolgálva a magyar fiatalok színvonalas képzését, a felsőoktatás versenyképességének növelését.
​Érthetetlenek és álságosak a baloldali támadások annak fényében, hogy már a Gyurcsány-kormány is célul tűzte ki a kínai hallgatók számának növelését Magyarországon. Ami akkor nekik nem sikerült, az most megvalósulhat, talán ezért tiltakoznak kézzel-lábbal a fiatalok lehetőségeit, a városrész élhetőségét javító beruházások ellen.

– válaszolta erre a minisztérium.

The post Megkérdezték a minisztériumot, Palkovics László miért gondolta meg magát a Fudan Egyetemről, de nem derült ki first appeared on 24.hu.

Related posts

Mindketten szülinapi tortát vittek egy buliba – Stahl Judit így ismerte meg a férjét

MOCOHU

Matolcsy György eltitkolta, hogy az EU-nak már rég beígérte az MNB-alapítványok felszámolását

MOCOHU

Videó került elő arról, ahogy egy madár felfal egy aligátort

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This