14.4 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmtvhalálhírKultúraMAGYARORSZÁGtawny kitaenvideóklip

Meghalt Tawny Kitaen színésznő, számos nyolcvanas évekbeli videoklip szereplője

59 éves korában elhunyt Tawny Kitaen, eredeti nevén Julie Kitaen színész, modell, a nyolcvanas évek számos videoklipjének szereplője, írja a Variety. A lap infomráicói szerint Kitaen halálának oka nem ismert.

Az 1961-ben, a kaliforniai San Diegóban született Kitaen 1983-ban debütált a rockvilágban, amikor a RATT nevű heavy metal zenekar allbumának borítóján megjelent. Kitaen az együttes Back for More című videoklipjében is szerepelt, majd a Whitesnake 1987-es Here I Go Again című számához tartozó klipben is feltűnt.

Nem ez volt az egyetlen Whitesnake-klip, melyben Kitaen látható volt, a Still of the Night, az Is This Love és a The Deeper the Love című számokhoz tartozó klipekben is szerepelt. A színész 1989-ben férjhez ment az együttes énekeséhez, David Coverdale-hez, akivel házasságuk 1991 -ig tartott.

Ebben az időben Kitaen színészi munkáira is koncentrált, ő alakította Tom Hanks barátnőjét az 1984-es Legénybúcsú című vígjátékban, de szerepelt a Démoni játék című sorozatban, valamint a White Hot és a Dead Tides című filmekben. Az utóbbi években több valóságshow-ban is feltűnt, például a The Surreal Life, a Botched és a Celebrity Rehab with Dr. Drew című műsorokban.

Kitaen régóta drogproblémákkal küzdött, melyről a Celebrity Rehab című műsorban is beszélt. Itt mondta el többek között azt is, hogy többször is összetűzésbe került a törvénnye, 2006-ban kokainbirtoklásért, 2009-ben pedig drog befolyásoltság alatti vezetés miatt emeltek ellene vádat.

The post Meghalt Tawny Kitaen színésznő, számos nyolcvanas évekbeli videoklip szereplője first appeared on 24.hu.

Related posts

Két keréken az új kulturális negyedtől a banánfákig

MOCOHU

Nem csoda, ha a világ legjobb kézilabdázója lesz

MOCOHU

100 ezer méh költözött egy nő otthonába

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This