20.9 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbudapestdrogambulanciajózsefvárosMAGYARORSZÁGteleki tér

Mégsem lesz drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren

Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren, a VIII. kerület polgármestere csütörtökön a Facebook-oldalán azt írta, a döntés az érintett ház lakóira tekintettel született meg.

Pikó András (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) közölte: a Józsefvárosi Önkormányzattal egyetértésben a Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója eláll a Teleki tér 7. szám alatti ingatlanba tervezett drogambulancia megvalósításától.

Nem hagyhatjuk magukra segítségre szoruló embertársainkat, nem lehetünk vakok a kerületben jelen lévő drogproblémák kapcsán: itt feladatunk van. De meghalljuk az érintett ház lakóinak igényeit is: ellátást olyan környezetben tudunk megvalósítani, ahol a lakók biztonságérzete nem csökken, hanem nő ezáltal

– fogalmazott a polgármester, hozzátéve, a fővárosi önkormányzattal és a református misszióval folytatva az együttműködést ezért fognak dolgozni a jövőben.

A tervek szerint a református misszió a Teleki tér 7. szám alatti, fővárosi tulajdonú ingatlanban drogambulanciát, a mellette lévő, kerületi tulajdonúban pedig drogprevenciós céllal egy „józan kávézót” működtetett volna.

The post Mégsem lesz drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren first appeared on 24.hu.

Related posts

Támogató levelet is kapott az „őslakók” által betalált melegmagazin

MOCOHU

Hobo: Én beleadtam, amit tudtam, de a hazám nem lett jobb, sőt, rosszabb lett

MOCOHU

Meghalt a milánói pék, aki a járvány alatt ingyenkenyérrel segítette a rászorulókat

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This