15.6 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmfranco nerokevin spaceyKultúraMAGYARORSZÁG

Kevin Spacey pedofíliaügyben nyomozó rendőrként tér vissza a szakmába

Kevin Spacey úgy döntött, véget ért nem teljesen önkéntes száműzetése a filmszakmából. Amikor a metoo-ügy őt is elsodorta, csak kisebb, általában meglehetősen bizarr videókban láthattuk, élükön a saját szakállára forgatott karácsonyi videóival, most azonban úgy tűnik, hogy van már olyan rendező, aki nagy filmben is be meri vállalni a több mint húsz férfi által szexuális zaklatással vádolt Spacey-t és a vele járó PR-rémálmot, éspedig nem más, mint Franco Nero.

Az olasz bűnügyi drámában Spacey ugyanakkor nem lesz főszereplő, csak egy kisebb szerepet, egy nyomozót játszik majd, aki egy pedofíliával alaptalanul megvádolt férfi – őt játssza majd Nero – ügyében nyomoz. A rendező a projekt kapcsán azt nyilatkozta, remek színésznek tartja Spacey-t, és nagyon örül, hogy a színész elvállalta a szerepet. A filmben Nero felesége, Vanessa Redgrave is szerepel majd.

Kevin Spacey 2017-ben tűnt el a szakmából az után, hogy a Weinstein-ügy farvizén megszületett metoo-ügy során több mint húsz férfi vádolta meg szexuális zaklatással az egykor Spacey által vezetett londoni színház, az Old Vic dolgozói, fellépői közül. Spacey a mai napig tagad minden ellene felhozott vádat. Ennek ellenére az eset nyomán bukta a szerepét a Kártyavár című Netflix-sorozatban, Ridley Scott pedig egyenesen törölte, és más színésznek, Christopher Plummernek adta jeleneteit A világ összes pénze című filmjében, aki egyébként Oscar-jelölést kapott az alakításáért.

2018-ban egy Spacey elleni ügyben azért nem került sor vádemelésre, mert a felperes meghalt, egy másik, tavaly júliusi perben pedig ejtették az ügyet, mert a tizennyolc éves férfi, aki Spacey-t vádolta, nem akart tanúskodni az ügyben. 2020  szeptemberében Anthony Rapp színész és egy másik férfi szintén beperelte Spacey-t azzal, hogy a ’80-as években, amikor ők még csak tinédzserek voltak, Spacey szexuálisan zaklatta őket. Rapp már a 2017-es vádakkor is a vádlók között volt, elmondása szerint csak tizennégy éves volt, amikor Spacey zaklatta. Spacey nyilatkozatában azt mondta, nem emlékszik az esetre, ennek ellenére bocsánatot kért.

The post Kevin Spacey pedofíliaügyben nyomozó rendőrként tér vissza a szakmába first appeared on 24.hu.

Related posts

Anglia fenntartja a karantén-kötelezettséget a Magyarországról utazókkal szemben

MOCOHU

Felállították a szivárványszínben tündöklő Black Lives Matter-szobrot Ferencvárosban

MOCOHU

Demi Lovato új kilpjében újraéli a túladagolásának éjszakáját

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This