14.1 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGpszichiátriai otthontűzeset

Tűz volt a bázakerettyei pszichiátriai otthonban, 120 embernek kellett elhagynia az épületet

Ketten megsérültek, több mint 120 embernek pedig el kellett hagynia az épületet péntekre virradó éjjel Bázakerettyén, miután kigyulladt egy egészségügyi intézmény egyik szobája – közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kósi Zsolt / Zala MKI

A letenyei, a lenti, a nagykanizsai, a zalaegerszegi és a zalakarosi hivatásos, valamint a letenyei önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a tüzet. A lángok által érintett épületrészben több mint százhúsz ember volt. Az egységek kikísérték őket, majd átvizsgálták az épületet, amelyben senkit sem találtak

Kósi Zsolt / Zala MKI

Kósi Zsolt, a szervezet szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, hogy két ember sérült meg,  a hajnal egykor kigyulladt szoba pedig teljesen kiégett. A távirati iroda helyszíni információi szerint feltételezhető, hogy a tűz gyújtogatás miatt keletkezett, a körülményeket azonban még vizsgálják.

The post Tűz volt a bázakerettyei pszichiátriai otthonban, 120 embernek kellett elhagynia az épületet first appeared on 24.hu.

Related posts

Letiltották cseh filmesek Orbánt kritizáló üzenetét

MOCOHU

Német kormány: Biztos, hogy kell majd egy frissítő oltás a járvány megállításához

MOCOHU

Olvadni kezdett a jegesmedvék utolsó menedéke

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This