May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
belépőjegyÉlet-Stílusfloridakoncertkoronavírusleadfoot promotionsMAGYARORSZÁGoltáspaul williamsvakcina

Ötvenötszörös áron vehet jegyet egy koncertre, aki nincs beoltva

Az elmúlt időszakban elég sok megoldást láthattunk arra, hogyan próbálják motiválni világszerte a koronavírus elleni vakcinától ódzkodó embereket arra, hogy felvegyék az oltást – elég ha csak a héten sorsolt ohiói vakcinalottóra gondolunk, ahol egymillió dollárt nyert egy egyetemista.

Kapcsolódó
Egymillió dollárt nyert a vakcinalottón az egyetemista

Kisorsolták az ohiói Vax-a-Million első nyertesét.

És most itt egy sajátos megoldás Floridából: egy koncertszervező cég kitalálta, hogy más – pontosabban: nagyon más – árfekvésben kínálja majd a belépőket azoknak, akik beoltatták magukat, hogy ezzel is ösztönözzék az embereket, védjék meg magukat és a környezetüket a védőoltás beadatásával. Az ABC News cikkéből kiderül, hogy a floridai Leadfoot Promotions

18 dollárért adja a következő, általa szervezett koncertre a jegyeket azoknak, akik bizonyítani tudják, hogy beoltatták magukat, míg a többiektől 999.9 – ne cifrázzuk: ezer – dollárt kérnek a belépésért,

azaz ötvenötször annyit, mint a kedvezményes jegyekért. A Tampa Bayben működő cég nevében megszólaló Paul Williams elmondta: szeretné, ha az élő zenére kiéhezett emberek biztonságosan tudnának szórakozni, továbbá az is kimondott céljuk volt, hogy a koncertre vágyó fiatalokat rávegyék az oltás felvételére.

A promóter hozzátette: az első bulira, azaz három punkzenekar június 26-i fellépésére 250 darab és akciós négy darab ezerdolláros jegyet kínálnak – eddig az utóbbiakból senki nem vásárolt.

The post Ötvenötszörös áron vehet jegyet egy koncertre, aki nincs beoltva first appeared on 24.hu.

Related posts

Magyar Nemzet: Nem valószínű, hogy idén megállapodnak a minimálbérről

MOCOHU

Megemeli a diákhitel kamatát a kormány

MOCOHU

Kettős győzelemmel négy között a Veszprém a SEHA Ligában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This