15.4 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyemberölési kísérletMAGYARORSZÁGúri

Kétszer fejbe, kétszer hasba szúrta a feleségét egy férfi Úriban

Életveszélyesen megszurkálta a feleségét egy 53 éves férfi részegen Úriban. A 36 éves nő a szomszédaitól kért segítséget hétfőn este, miután kétszer hasba, kétszer fejen szúrta a férje.

A szomszédok mentőt és rendőrt hívtak, miközben megkezdték a fiatal nő erős vérzésének ellátását. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az áldozatot a mentők szúrt hasi és vágott fejsérüléseket szenvedve, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Az 53 éves férfit két órával később már a kihallgató helyiségben faggatták. A ház udvarán megtalálták és lefoglalták a támadáshoz használt, 13 centiméter pengehosszúságú, kék nyelű kést.

A férj tagadta a bűnösségét és panaszt tett a gyanúsítás ellen, majd néhány mondatban vázolta aznapi emlékeit. Azt mondta, hogy szokásához híven napközben elidőzött a helyi kocsmában, pálinkát és kísérőként 8-10 sört biztosan legurított a torkán.

Állítása szerint még az ivóba menet összetalálkozott egy ismerősével, akivel hat keserűvel ünnepelték a nagy találkozást. Elmondása szerint emlékei halványak, a „hazafelé tolja a biciklit” és a „kórházi vérvételnél tér magához” közötti időszakot nem tudta felidézni. Sok mindent nem értett, mert elmondása szerint feleségével normális kapcsolatban élnek, veszekedések, és problémák nélkül.

A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette az emberölési kísérlettel gyanúsított férfit, és kezdeményezte a letartóztatását.

The post Kétszer fejbe, kétszer hasba szúrta a feleségét egy férfi Úriban first appeared on 24.hu.

Related posts

Csak a szél rondíthat bele a tavaszi időbe

MOCOHU

Újabb 440 millió forintnyi közpénzt küldtek Felcsútra

MOCOHU

Videón, ahogy összeomlik a világhírű obszervatórium

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This