14.1 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
american horror storybill clintonclive owenfilmtvKultúraMAGYARORSZÁGmonica lewinskysorozat

Clive Owen játssza Bill Clintont a szexbotrányról szóló sorozatban

Korábban mi is megírtuk, hogy az American Crime Story című antológiasorozat harmadik évada Bill Clinton és Monica Lewinsky botrányos viszonyáról szól majd, utóbbi pedig producerként is részt veszt a produkcióban. A koronavírus miatt elhúzódó gyártás miatt Lewinsky csak most állapodott meg a 20th Televisionnel a gyártásról, írja a Variety.

Most már azt is tudni lehet, hogy Clive Owen fogja játszani az Egyesült Államok korábbi elnökét. Lewinskyt Beanie Feldstein (Éretlenségi), Hillary Clintont Edie Falco (Maffiózók) játssza. A Jeffrey Toobin Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President (Kiterjedt összeesküvés: A szexbotrány története, amibe majdnem belebukott egy elnök) című könyvén alapuló évadot a jelenlegi tervek szerint szeptemberben mutatják be. (A könyv szerzője, Jeffrey Toobin időközben maga is afféle szexbotrányba keveredett, miután tavaly egy nyilvános Zoom-beszélgetés szünetében, bekapcsolt kamerával maszturbált.)

Az American Horror Story első évadában O.J. Simpson ügyét mutatták be, a másodikban Gianni Versace meggyilkolását dolgozták fel.

A Clinton–Lewinsky botrány 1998-ban tört ki, miután kiderült, hogy az amerikai elnök viszonyt folytatott a Fehér Ház gyakornokával. Clinton először letagadta a szexuális kapcsolatot, majd felelősségrevonási eljárás indult ellene, a republikánusok megpróbálták eltávolítani elnöki pozíciójából, sikertelenül.

The post Clive Owen játssza Bill Clintont a szexbotrányról szóló sorozatban first appeared on 24.hu.

Related posts

Levette a védőfelszerelését a nővér, hogy szexelhessen az egyik koronavírusossal a vécében

MOCOHU

Áder János több megértést kért 2021-re

MOCOHU

Keveslik a zenészek a 2020-ra járó jogdíjakat – többen részesednek a csökkenő bevételből

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This