26.5 C
Budapest
May 5, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldkomlóMAGYARORSZÁGmolnár gyulamszpszakács lászló

Az MSZP felfüggeszti Molnár Gyula párttagságát

Nemrég kiderült, hogy Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke a DK jelöltjeként indul az előválasztáson. Az MSZP a mai napon közleményt adott ki, melyben arról írnak, hogy

a Magyar Szocialista Párt Országos Elnöksége egyhangú határozatával döntött Molnár Gyula párttagságának felfüggesztéséről. 

Döntésüket azzal magyarázzák, hogy a Magyar Szocialista Párt Országos Elnöksége ugyan tudomásul veszi, ha egyes jelöltek „nem kívánják képviselni új szociáldemokrata politikájukat”, és nem támogatják „új szövetségi politikájukat – amely a szociáldemokrata – újbaloldali-zöld pártok összefogására épül -,” és ezért más politikai közösségben képzelik el politikai jövőjüket, de az ilyen döntés a politikai közösségük, és szövetségük kötelező elhagyását is jelenti.

Közleményükben írnak arról is, hogy ugyancsak egyhangú határozat született arról, hogy Baranya megye 2. számú országgyűlési egyéni választókerületében visszavonják előválasztási jelöltjüket. A Magyar Szocialista Párt egy hónapja jelentette be, hogy pártjuk és a Párbeszéd Szakács Lászlót indítja Komló képviselőjelöltjeként.

The post Az MSZP felfüggeszti Molnár Gyula párttagságát first appeared on 24.hu.

Related posts

Ki nyer ma? És holnap?

MOCOHU

Mit kell tudnia a jövő informatikusának?

MOCOHU

A Pfizer-vakcina első dózisa is erős immunválaszt vált ki

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This