19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyemberkereskedelemfuttatáskr nniMAGYARORSZÁGnémetországpénzmosásprostitúciósvájcszolnok

Pazar luxusban éltek a szolnoki emberkereskedők – fotók, videó

A szolnoki párnak emberkereskedelem és pénzmosás miatt kell felelnie. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu oldalon azt írta, hogy Sz. Attila és L. Ramóna éveken át kényszerített nőket külföldön prostitúcióra. Bántalmazták őket, a  keresetüket elvették. Június 17-én Szolnokon fogták el őket.

A lakásban a rendőrök a bizonyítékok mellett, egymillió forintot,  nagyértékű autókat foglaltak le. Intézkedtek a szolnoki ingatlan zár alá vételéről. A rendőrség erről fotókat is közzétett.

Sz. Attila szinte mindig álnéven ismerkedett meg áldozataival, akikkel érzelmi kapcsolatot létesített, később – arra hivatkozva, hogy vállalkozása anyagi gondokkal küzd – a nőket erőszakkal, megtévesztéssel prostitúcióra kényszerítette. A sértetteknek Németországba vagy Svájcba kellett utazniuk, ahol egy magyar nő fogadta őket. Ő szintén kényszer hatására tanította be őket. A sértettek keresetét elvették.

Az átutalt pénzt Sz. Attila élettársa, L. Ramóna vette fel. A páros az évek alatt mintegy 21 millió forintot zsákmányolt a szexüzletből. Sz. Attilát és L. Ramónát előállították. Emberkereskedelem, illetve pénzmosás miatt gyanúsítottként kihallgatták őket, kezdeményezték a férfi letartóztatását.

The post Pazar luxusban éltek a szolnoki emberkereskedők – fotók, videó first appeared on 24.hu.

Related posts

Újabb fontos állami szerv kerül Rogán Antal alá

MOCOHU

Nőgyűlölő perverzek miatt mondott le az olimpiáról Kapás Boglárka egyik fő riválisa

MOCOHU

Új társ a hétköznapokban: Huawei MatePad (x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This