15.2 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGnemzeti konzultáció

A vakcinagyártásról és a minimálbérről is szó lesz az új nemzeti konzultációban

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultáció témáit és kérdéseit; a kérdőíven 14 kérdés szerepel majd a gazdasággal, valamint a migrációval és a hazai vakcinagyártással kapcsolatban – jelentette be a kormányszóvivő szerdán.

Szentkirályi Alexandra a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban közölte: a konzultáció a járvány utáni életről szól majd. 14 kérdés kapott helyet a kérdőíven, ezek túlnyomó része gazdasági jellegű, többek között a minimálbérről, a családi adóvisszatérítésről és a hitelmoratóriumról szólnak. A kérdőíven ezen felül szerepelnek a migrációval és a hazai vakcinagyártással kapcsolatos kérdések is.

Szentkirályi Alexandra a videóban hangsúlyozta: a világ a járvánnyal megváltozott és minden másnál erősebben mutatott rá arra, hogy a veszélyek korát éljük, a járványok és a népvándorlások korát. Éppen ezért – folytatta – mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarországot megerősítsük, és arról, hogy ez hogyan történjen, most mindenki elmondhatja a véleményét. A kormányszóvivő közölte azt is: a kérdőívet a szokásoknak megfelelően postai úton és online is vissza lehet majd küldeni.

(MTI)

The post A vakcinagyártásról és a minimálbérről is szó lesz az új nemzeti konzultációban first appeared on 24.hu.

Related posts

Kórházba került az örmény elnök

MOCOHU

Babkonzerves vandál terrorizál egy angol falut

MOCOHU

Több százezer felhasználó adatát lopták el a Facebookról

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This