16 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGSzórakozászalatnay sarolta

Zalatnay Sarolta sokat őrlődött, hogy lányától kellett tízezreket kérnie bevásárláshoz

Zalatnay Sarolta a Borsnak nyilatkozott, az interjúban arról beszélt, több szempontból is fantasztikus, hogy visszatérhetett a színpadra: egyfelől, énekesként hiányzott neki a fellépés, másfelől muszáj volt pénzhez jutnia.

Rosszul érezte magát korábban, mikor bevásárlások előtt a lányához kellett fordulnia segítségért:

Másképp megyek ki a színpadra, és önfeledten tudok énekelni, ha nem azon jár a fejem, hogyan sakkozzam a számlákkal. Arról nem beszélve, a biztonságérzeten túl jó érzés, ha tudod, van a pénztárcádban húsz-, harminc-, ötvenezer forint, nem pedig folyamatosan azt számolgatod, mennyi pénz van a kártyádon, és azt mire kell beosztanod. Nem panaszkodni akarok, ez egy helyzet, amiből most már látjuk a kiutat. Niki állandóan kinevetett, amikor vásárlás előtt álltam, és megkértem, hogy a dobozkájából adjon egy húszezrest. Mindig az volt a válasza, hogy minden rossz érzés nélkül csak vegyem ki, több mint húsz éven át én tartottam el. Mégis rosszul éreztem magam, mert világéletemben megdolgoztam az utolsó filléremért is.

Bár azzal kapcsolatban akadtak aggályai az énekesnőnek, hogy az iránta való érdeklődés mekkora lesz a pandémia után:

Egy hete a soroksári színházban megrendezett táncdalfesztivál díszvendége voltam, és rendkívül megható volt, mert ahogy bemondták a nevem, a közönség sikítozott. Várom a falunapokat, ahol még több nézővel találkozhatom.

The post Zalatnay Sarolta sokat őrlődött, hogy lányától kellett tízezreket kérnie bevásárláshoz first appeared on 24.hu.

Related posts

Brit kutatás: a rákgyanús tüneteket tapasztalók fele nem ment orvoshoz a járvány miatt

MOCOHU

VV Greg, a magyar Ken baba is az egészségügyi frontvonalban dolgozik

MOCOHU

Kidolgozták a harmadik oltás beadásának eljárásrendjét

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This