19.9 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGvecsési betörés

Azt állítja a vecsési italdiszkontba betörő férfi, hogy épp egy családi összejövetelen bulizott

Rendőrök ébresztették azt a kistarcsai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy betört egy vecsési italdiszkontba tavaly novemberben. A bejelentést tevő tulajdonos az eset után elmondta, hogy a pultban lévő fémkassza több százezer forintnyi tartalmát elvitték, sőt, az egyik polcról két üveg alkohol is hiányzott.

A monori rendőrök hónapokon át követték a nyomokat, lejárták az információkat, kérdezősködtek, mígnem a betöréssel sikerült összefüggésbe hozni, a 40 éves kistarcsai T. Albertet. Elfogásához a településen rutinosan mozgó és az ottaniakat jól ismerő helyi egységeket hívták erősítésül.

police.hu

A szerdán hajnalban elfogott, majd előállított T. Albert nem ismerte el a bűncselekményt a kihallgatásakor. Állítása szerint a betörés időpontjában máshol időzött: egy vecsési családi összejövetelen bulizott hajnalig.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a lopással gyanúsított férfit, és kezdeményezte a letartóztatását.

The post Azt állítja a vecsési italdiszkontba betörő férfi, hogy épp egy családi összejövetelen bulizott first appeared on 24.hu.

Related posts

Kihirdették az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló kormányrendeletet

MOCOHU

Monológ: Rujder Vivien tudja, hogy ki az igazi

MOCOHU

Beperli a TASZ az NNK-t, mert a Népegészségügyi Központ nem adja ki a járvánnyal kapcsolatos adatokat

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This