12.8 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kulcsár edinaMAGYARORSZÁGSzórakozás

Kulcsár Edina: Elhatároztam, hogy teljesen máshogy fogom élni az életemet

Kulcsár Edina elolvasott egy önfejlesztő könyvet, majd egy hosszú posztban számolt be arról, hogy nagy felismerést tett az életével kapcsolatban.

Kapcsolódó
Kulcsár Edinát most azért támadják, mert túl vékony lett

Több mint 10 kilótól szabadult meg.

Sok mindenre ráébredtem, leginkább magammal szemben. Elhatároztam, hogy teljesen máshogy fogom élni az életemet, mint ami számomra a megszokott volt, egy kiegyensúlyozottabb és egy boldogabb élet reményében

– kezdte bejegyzésében Kulcsár Edina, aki azt is konkretizálta, hogy ezek a változások mennyiben fogják érinteni a követőit.

Már nem akarok senkivel semmit megértetni. Ez nem azt jelenti, hogy egy-egy véleményemet nem fogom itt megosztani, de az például egészen biztos, hogy nem fogok üzenetekre válaszolni, és a nekem írt kommentek sem fognak mindig megválaszolásra kerülni. Azt nem akarom írni, hogy SOHA, mert nyilván lesznek kivételek, de szeretném ha ezt tudnátok. Már-már túlságosan emésztettem magam azon, ha nem tudtam időt szakítani ezekre. A túl nagy igazságérzetem miatt, még a nem túl kedves megfogalmazásban írt véleményekre is reagáltam, ráadásul jó hosszan, mert szerettem volna ha megértenének… de már nem akarom! Elengedtem! Ha valaki ért, akkor ért, ha pedig nem, akkor nem. Mások vagyunk, és ez így van rendjén.

The post Kulcsár Edina: Elhatároztam, hogy teljesen máshogy fogom élni az életemet first appeared on 24.hu.

Related posts

Az elárasztott pincében sem hagyták abba a videojátékot a fülöp-szigeteki kamaszok

MOCOHU

Nem bírt a világbajnokkal a magyar pólóválogatott

MOCOHU

Ferenc pápa: A korlátlan pénzre, hatalomra sóvárgó emberiség nem ad helyet a szegényeknek, a feledésbe merülőknek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This