23 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bárborravalóegyesült államokÉlet-StílusétteremMAGYARORSZÁG

Majdnem ötmillió forintnak számító borravalót hagyott egy rejtélyes vendég egy amerikai étteremben

Nagyon régóta csinálom ezt, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet velem.

Így reagált az amerikai New Hampshire államban található Stumble Inn Bar & Grill pincére, Michelle McCudden arra a borravalóra, amit egy jellemzése szerint „rejtélyes férfi” adott a vendéglőnek. A névtelenséget kérő férfi ugyanis 16 ezer dollárt, azaz átszámítva majdnem 4,7 millió forintos borravalót hagyott, egy nagyjából 11 ezer forintnak megfelelő összegű fogyasztás után – jelentette a helyi sajtó.

A Londonberry városában található vendéglő tulajdonosa, Mike Zarella az NBC Bostonnak elmondta, először azt hitte, hogy a vendég hibázott, és csak elírta a borravaló összegét: talán csak 160 dollárt akart adni, és véletlenül több nullát írt mellé, de kiderült, hogy nem történt hiba. A vendég tényleg 16 ezer dolláros borravalót akart adni.

Zarella elmondása szerint a férfi azzal indokolta nagylelkűségét, hogy tudja, mennyire keményen dolgoznak a helyen, és ezzel akart segíteni nekik. A borravalókat a pincérek el szokták osztani egymást közt, de ebből nemcsak ők, hanem a konyhai dolgozók is kaptak, mert ők is megérdemlik – mondta el Zarella.

A nagy összeg különösen jól jött a járványügyi korlátozások után, amit a vendéglátóipar szenvedett meg a legjobban: már tavaly szeptemberben több mint 110 ezer étterem és bár volt kénytelen bezárni.

The post Majdnem ötmillió forintnak számító borravalót hagyott egy rejtélyes vendég egy amerikai étteremben first appeared on 24.hu.

Related posts

Jegyespár halt meg a debreceni vonatbalesetben

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021. március 17.

MOCOHU

Megvan a környezetvédelmi engedély, megváltozhat a Gellérthegy látképe

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This