19.2 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldhadházy ákoskarácsony gergelyMAGYARORSZÁGtóth csabazugló

A jelenlegi képviselő is Budán lakik, a korábbi polgármester is Budán lakott, a mostani is ott lakik, mondja Hadházy arról, hogy Karácsony szerint az indulásának nem zuglói az íze

Karácsony Gergely főpolgármester nemrég azt mondta Hadházy Ákos zuglói indulásáról, hogy az nem egyezik az ő demokráciafelfogásával, mert szerinte Hadházynak semmi köze nincs Zuglóhoz.

Erre Hadházy ma reagált egy videóval, amiben azt mondja,

A jelenlegi képviselő is Budán lakik, a korábbi polgármester is Budán lakott, a mostani is ott lakik.

A korábbi polgármesterrel valószínűleg Karácsonyra célzott, a mostani polgármester, Horváth Csaba pedig már a második kerületnek is volt polgármestere korábban.

Nem teljesen tudom, hogy hogyan változott meg a Párbeszéd demokráciafelfogása, de szerintem most a közös véleményekre kell koncentrálni.

– mondja Hadházy. Zuglóban abból lett politikai kecseszkecsken, hogy a Momentum Hadházyt támogatja, Karácsony és a Jobbik viszont beállt a szocialista Tóth Csaba mögé. Karácsonynak korábban híresen konfliktusos viszonya volt Tóth Csabával, kiszivárgott hangfelvételeken arról beszélt, hogy ha ő visszamegy Zuglóba, el fogják ásni.

The post A jelenlegi képviselő is Budán lakik, a korábbi polgármester is Budán lakott, a mostani is ott lakik, mondja Hadházy arról, hogy Karácsony szerint az indulásának nem zuglói az íze first appeared on 24.hu.

Related posts

Túltolta a szerepét: lábon szúrt a vidámparki szellemház színésze egy 11 éves gyereket

MOCOHU

A budapestiek többsége szerint a kormány célja a főváros szívatása

MOCOHU

Szebbik arcát mutatta a Szeged, legyőzte a norvég kézibajnokot

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This