15.9 C
Budapest
May 5, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
egy éve ilyenkorez pörögKultúraMAGYARORSZÁG

Egy éve ilyenkor: szűzen esett teherbe a 19 éves amerikai lány

Samantha Lynn Isabel 19 évesen, szűzen esett teherbe. Ahogy ő fogalmazott, néha „bolondoztak” a barátjával, amikor kettesben voltak, de konkrét szexuális aktusnak, behatolásnak a közelében sem jártak. Ezért lepődött meg annyira, amikor a középiskolai báljára készülve azt vette észre, hogy késik a menstruációja és néha görcsöl a hasa.

Kapcsolódó
Szűzen esett teherbe egy 19 éves, amerikai lány

Mióta elmesélte a történetét, mindenki csak Szűz Máriának hívja.

Nem mindennapi felvételt tett közzé a Redditen egy szülésznő június közepén. Az egészségügyi dolgozó felvett egy veszekedést, amiből ugyan a videón semmi nem látszik – végig a szülésznő arcát nézhetjük a képen –, viszont a hangokból ítélve arra következtethetünk, hogy elég durva jelenetek zajlottak a háttérben.

Hupsz
A felesége és a szeretője egyszerre vajúdott, ugyanabban a kórházban

Drámai pillanatok hangját rögzítette a szülésznő.

Tavaly ilyenkor több ezer ember gyűlt össze a Kolosy tér melletti Puskás Öcsi téren, hogy a Momentum szervezésében az Indexért és a sajtószabadságért tüntessenek. A tér az Index szerkesztősége közelében van, és szinte teljesen megtelt.

Kapcsolódó
Soha nem tüntettek még annyian a Várban, mint ma az Indexért

A Momentum tüntetést szervezett a lapért, amihez több párt és szervezet csatlakozott. Több ezren sétáltak a szerkesztőségtől a Várba, hogy tiltakozzanak.

Bonnie Mitchell mesélte el a nem mindennapi a párjával, vagyis a volt párjával közös történetét. Arról beszélt, hogy 25 éves volt, mikor egy közös barátjukon keresztül megismerte a férfit, aki elhalmozta a szeretetével, sosem volt még egy hasonló barátja sem, aki ennyire figyelmes lett volna. Kilenc hónapja voltak már együtt, amikor a férfi beismerte, hogy hat hónappal korábban lefeküdt az előző barátnőjével. De megbocsátott Mitchell, még ha fájó is volt megtudni. Nyolc évvel később aztán egy éjjel kopogtak az ajtajukon. Mindketten felkeltek a kopogásra, ami nem akart múlni, de ajtót nem nyitottak.

Áúcs
Egy kopogásból derült ki, hogy barátjának már nyolc éve van egy másik kapcsolata is

A nő poszttraumás stresszben szenved az eset óta.

Az RTL Klub híradójában 2020 júniusában arról számoltak be, hogy egy idős házaspár rossz helyen hajtott fel az M4-es autópályára Gyömrőnél és szemben haladtak a forgalommal. A gyorsforgalmi úton aztán két autós megállította őket, segítettek visszafordítani az eltévedt párt, akik egyébként Debrecenbe próbáltak eljutni. Az ügyben Sebestyén Balázs is megszólalt.

Kapcsolódó
Sebestyén Balázs szerint elő kéne venni az orvosokat, akik 5000-ért hosszabbítják az idősek jogsijait

Nem fogta vissza magát, miután egy idős házaspár szembe hajtott fel az M4-esre.

The post Egy éve ilyenkor: szűzen esett teherbe a 19 éves amerikai lány first appeared on 24.hu.

Related posts

Oroszország mielőbb le akarja zárni a konfliktust – mondja a külügyminiszter

MOCOHU

Fucsovics másfél héten belül másodszor is kikapott riválisától

MOCOHU

Rég nem látott nagyságú tüntetés Putyin ellen

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This