19.2 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
eugeert wildershollandialmbtqMAGYARORSZÁGmark ruttemigrációNagyvilágorbán viktorpedofiltörvény

A holland kormányfő utálja Orbán Viktort, de az EU-csúcson saját gyengesége miatt volt kemény

Geert Wilders a Magyar Nemzetnek azt mondta, sem neki, sem a holland kormányfőnek nem dolga eldönteni, mi jó a magyaroknak.

Magyarországon demokrácia van, működik a törvényhozás és az igazságszolgáltatás, az emberek pedig szabadon megválaszthatják a kormányukat.

A Szabadságpárt vezetője felidézte, ő már elnézést kért, amiért Mark Rutte (kiemelt képünkön) az EU-csúcson Magyarország „térdre kényszerítéséről” beszélt, azt mondta, a homofób pedofiltörvényt vissza kell vonni, ha nem, Magyarországnak távoznia kell az Európai Unióból.

Kapcsolódó
Orbán a Facebookon reagált arra, hogy a holland miniszterelnök szerint térdre kell kényszeríteni Magyarországot

Térdre kell kényszeríteni Magyarországot. Többek közt erről is beszélt Mark Rutte holland miniszterelnök az uniós csúcstalálkozóra érkezve, amikor a

A jogszabályt a bevándorlásellenes pártvezér sem olvasta végig, de logikusnak tartja, ha a szülő dönt gyermeke szexuális neveléséről.  Geert Wilders szerint Mark Rutte egyébként is bírálta volna az EU-csúcson Magyarországot, de szavaival valójában hazaüzent, mert hiába régóta kormányfő, belpolitikailag még soha nem volt ilyen gyenge. A jobboldali pártokkal nem akar együttműködni, ezért keresi a szélsőségesen liberális és baloldali pártok kegyeit.

A miniszterelnökünk utálja az erős nemzetállamokat és a keresztény értékeket, így Magyarországot és Orbán Viktort is.

A bevándorlásellenes politikus szerint Hollandiában sem tökéletes az LMBTQ-közösség helyzete. Képmutatásnak nevezte, hogy Mark Rutte a homoszexuálisok jogai miatt támadta Magyarországot.

Emlékeztetett rá, a tömeges bevándorlás miatt náluk egymillió muszlim él. Ők olyan kultúrát vittek magukkal, ami miatt sok holland nagyvárosban a homoszexuálisok nem érezhetik magukat biztonságban.

Ebből a szempontból ma Magyarországon sokszor biztonságosabb melegnek lenni, mint Hollandia egyes részein.

A holland kormányfőnek nem más államokra kellene mutogatnia, hanem a saját háza táján kellene söprögetnie – tette hozzá Wilders.

The post A holland kormányfő utálja Orbán Viktort, de az EU-csúcson saját gyengesége miatt volt kemény first appeared on 24.hu.

Related posts

Járai Máténak segítségre volt szüksége, hogy feldolgozza, alkoholista szülők mellett nőtt fel

MOCOHU

Halálra verte barátnője kétéves fiát, mert összepisilte a ruháját

MOCOHU

Sztrájkolnak a német vasutasok, több, Budapestről oda tartó vonatnál fennakadás lesz

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This