18.5 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldboldog istvánbűnszervezetfehér petrafővárosi törvényszékhivatali vesztegetés elfogadásaMAGYARORSZÁG

Boldog István ártatlannak vallja magát, pár társa beismerte tettét

Folytatódott a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjének Boldog Istvánnak és nyolc társának pere a Fővárosi Törvényszéken, ahol szerdán előkészületi üléssel kezdődött a tárgyalás – számolt be a Magyar Hang. A legfontosabb, hogy

az ügyészség hat év letöltendő börtönbüntetést ajánlott Boldognak és munkatársának, Fehér Petra egykori fideszes megyei közgyűlési képviselőnek, ha beismerik, hogy bűnszervezetet működtettek és kenőpénzt fogadtak el. Ők ezt nem fogadták el, ártatlannak mondták magukat.

Boldogot és Fehért hallgatta meg először a bíróság, utána jöttek vádlott-társaik. A lap szerint többen beismerően nyilatkoztak: a kenőpénz kézbesítője, aztán Illési Sándor, Cserkeszőlő egykori alpolgármestere, részben pedig két vállalkozó is.

Boldogot és munkatársát hivatali vesztegetés elfogadásával vádolják, mivel elintézték, hogy két ismerős vállalkozó cége végezhesse Cserkeszőlőn a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) beruházásait. Cserébe kenőpénzt is kértek. Minderre a vád szerint bűnszervezetet építettek fel. Boldogról szóló portrénkat a felemelkedésről és bukásról itt olvashatja:

Kapcsolódó
A szegény bakter, akinek Orbán lett az istene – Boldog István tündöklése és útja a vádlottak padjáig

A kétpói vasutasból egy egész térség ura lett. Kicsoda Boldog István? Hogyan jutott előre a Fideszben, és miért fordultak el tőle a falujában, amit húsz évig vezetett? Portré.

The post Boldog István ártatlannak vallja magát, pár társa beismerte tettét first appeared on 24.hu.

Related posts

Rendőrségi és OLAF-vizsgálat is folyik keszthelyi uniós beruházások miatt

MOCOHU

Nem él, de műsort vezet, zenekara van, sőt interjút is ad

MOCOHU

Windsorban búcsút vettek a 99 évesen elhunyt Fülöp hercegtől

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This