19 C
Budapest
May 5, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
amerikai mozibox officefilmfilmtvkasszasikerlistaKultúraMAGYARORSZÁGmozi

Tartja az iramot a Halálos iramban 9

Forgalmazása második hetében is megőrizte vezető helyét a pandémiából még mindig csak lábadozó észak-amerikai mozipiacon a Halálos iramban 9, amelyre további 24 dollár értékben váltottak jegyet vasárnapig, és amelynek bevétele a hosszúhétvége végéig, hétfőig várhatóan eléri a 32,7 millió dollárt. Az akciófilm teljes észak-amerikai bevétele hétfőig 125,8 millió dollár lesz az előrejelzések szerint, globális árbevétele pedig hétfőn eléri az 500 millió dollárt, írja az MTI.

Ritkán fordul elő, hogy a hétvége három legnagyobb bevételű filmje egyetlen stúdiótól származzon, de a Universal filmstúdiónak ez most sikerült, saját történetében először 1989 óta, az összes filmstúdió történetében pedig először 2005 óta. A második és a harmadik legnagyobb bevételű produkció a Universal két premierfilmje volt, a Bébi úr: családi ügy című animáció, amely vasárnapig 17,3 (hétfőig: 23,1) millió dollárt hozott, valamint a The Forever Purge című thriller 12,8, illetve 15,9 millió dollárra becsült bevétellel.

A stúdió azzal indokolta két nagy produkció piacra dobását egyidőben, hogy a nemzeti ünnepet magába foglaló hétvégén hagyományosan jól szerepelnek a filmjei, amelyek ráadásul ezúttal mind más-más nézői réteghez szólnak. A premierfilmek közül a Zola című független fekete komédia 2,4 millió dollárral indított aránylag kevés vetítőteremben. A mindössze 752 teremben játszott Summer of Soul az év eddigi legjobban teljesítő dokumentumfilmje 650 ezer dolláros jegyárbevétellel.

The post Tartja az iramot a Halálos iramban 9 first appeared on 24.hu.

Related posts

Új leggazdagabb embere van Ázsiának

MOCOHU

Elpusztult Vulcan, Erzsébet királynő kutyája

MOCOHU

Előfordulhat, hogy Kanye West ideiglenesen egy stadionba költözött

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This