16.5 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
csíki sörkonzervlénárd andrásMAGYARORSZÁGmedvemedveürülékNagyvilág

Székely medveürüléket árulnak, konzervben

A Csíki Sörmanufaktúra dobta piacra konzervben a barnamedve ürüléket, „eredeti székely” termékként – írja a Bors. A csomagolás szerint a beltartalom emberi fogyasztásra nem alkalmas, minden más célra igen.

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tartandó, és használat előt szétmákátyolandó.

A Borsnak Lénárd András, a Csíki Sörmanufaktúra többségi tulajdonosa azt mondta, nem volt benne a kreatív csapatban, amely megálmodta a konzervet, de garantálja, az azt tartalmazza, amit ráírtak. A medvetrutyit speciálisan erre kiképzett kollégái gyűjtötték össze, megfelelő veszélyességi pótlékért.

A cég tudatta, az Eredeti Székely Medve Trutyi 3450 forintért, kizárólag e-mailben rendelhető. Az eladásból befolyt összeget a medveproblémák megoldására, az erdélyi Medve Jóléti Programra fordítják. A konzervet a cég már elküldte „tesztelésre” a Transindex szerkesztőségének, amiért a portál korábban bírálta a termékeit.

Kapcsolódó
Lénárd András: Elég sok bicskám van. S elég sok történetem

Nem pofozkodik, csak kevesebbet teorizál. Nagyinterjú a Csíki Sör tulajával, aki egyúttal: építési vállalkozó, nyúltenyésztő, viperafarmer, dróngyáros, kriptovaluta-tulajdonos, valamint patakokra vízerőműveket emel, és határon túliként üzletet épít a halálon túli üzenetekre.

The post Székely medveürüléket árulnak, konzervben first appeared on 24.hu.

Related posts

Ahol az órát Pateknek hívták, de évtizedekig nem fizettek ki egy darabot sem

MOCOHU

Pókok terrorizálják az ausztrál kisvárost

MOCOHU

Dánia lesz a magyarok negyeddöntős ellenfele a kézi-vb-n

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This