19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldgyermekprostitucióMAGYARORSZÁGszexuális visszaélés

Szexet kért a 13 éves lánytól egy siófoki férfi a lakáshasználatért

Gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki ellenszolgáltatásért létesített szexuális kapcsolatot egy 13 éves lánnyal.

A hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt büntetett előéletű 52 éves férfi tavaly nyáron több kiskorúval is megismerkedett, akiket ezt követően a siófoki lakásában gyakran vendégül látott. Az egyik alkalommal a férfi felajánlotta a lánynak, hogy amennyiben vele szexuális kapcsolatot létesít, úgy ezt követően a lakásában más személyeket is felvihet.

A megállapodásuknak megfelelően a férfi ezután – annak tudatában, hogy a sértett a tizennegyedik életévét ekkor még nem töltötte be – több alkalommal is közösült a fiatal lánnyal, aki cserébe később más személlyel is végezhetett szexuális cselekményeket a tulaj lakásán.

A lány végól tavaly szeptemberében feljelentést tett a férfi ellen, a siófoki nyomozók pedig rövid időn belül azonosították és elfogták az elkövetőt, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte.

Az ügyészség 12 év börtönt kért a különös visszaeső férfire arra az esetre, ha már az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

The post Szexet kért a 13 éves lánytól egy siófoki férfi a lakáshasználatért first appeared on 24.hu.

Related posts

Meghalt egy beteg a sürgősségin, mert olyan injekciót adott be neki az ápoló, amit nem is kért az orvos

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2020. december 10.

MOCOHU

Eurómilliókat találtak a szófiai pénzhamisító nyomdában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This