16 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldközúti veszélyeztetésMAGYARORSZÁGvádemelés

Kilenc hónapos csecsemővel autózott, amikor követ hajított az ablakába egy másik sofőr

Vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy 51 éves férfi ellen, aki egy közlekedési konfliktust követően menet közben kővel dobta be a mellette haladó jármű ablakát, úgy, hogy abban hárman, köztük egy kilenc hónapos csecsemő is utazott.

A férfi egy jelzőlámpánál keveredett konfliktusba keveredett az előtte haladó 37 éves férfival. A felek vitájuk rendezését a forgalomban haladva mutogatással, kiabálással folytatták, melynek végén a terhelt egy kővel  bedobta a mellette haladó jármű jobb első ablakát.

A megdobott jármű első ülésén a 22 éves anya, a hátsó ülésén pedig a kilenc hónapos gyermeke utazott. A kőtől az ablak betörött és az utastérbe hullottak a szilánkok. A cselekmény során személyi sérülés nem történt, az ablak betörésével viszont 28 ezres kár keletkezett.

Az ügyészség közúti veszélyeztetés miatt emelt vádat a férfival szemben, aki három évet is kaphat bizonyítottság esetén.

The post Kilenc hónapos csecsemővel autózott, amikor követ hajított az ablakába egy másik sofőr first appeared on 24.hu.

Related posts

Lehet, hogy pontosabb az anális koronavírus-teszt, de egyelőre megoszlanak a vélemények

MOCOHU

Rendőrnek akarta elpasszolni a lopott holmit a katalizátorokra szakosodott tolvaj

MOCOHU

Gy. Németh Erzsébet: Félreértették Müller Cecília ajánlását, mert félreérhető volt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This