15.4 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGnyúlőzsólyomusawisconsin

Vérengző őz mészárolta le a nyúllakomára készülő sólymot

Valami különleges viszony lehet az őzek és nyulak közt, az biztos. Húsz nap híján egy éve írtunk róla, hogy egy őzgida egy nyúllal barátkozott össze Kanadában, most pedig újabb eszméletlen sztori bukkant fel. A Sun cikke szerint egy őz megmentette egy nyúl életét.

Az Egyesült Államok Wisconsin államában vette fel egy vadkamera az elképesztő jelentet, ahogy zuhanóbombázóként csapódik a mezőre egy sólyom, a karmai közt áldozatával: egy nyúllal. A nyúl kétségbeesetten visít, mire egyszer csak irgalmatlan elánnal kivágódik a bozótból egy őz, nagy ívet ír le a mezőn,

és lecsap a sólyomra.

Ami innen jön, az a Bambi horrorváltozata: az őz elkezdi patáival taposni a madarat, a nyúl egérutat nyer és őrült tempóban elinal, az őz azonban nem áll le, tapos tovább, perceken át. A sólyom végül nem élte túl az összecsapást.

A felvételt először a Nordic Mountain természetvédelmi terület műveleti vezetője, Kris Miller fedezte fel június 11-én. Épp a fákat gondozta, amikor felfedezte a döglött sólymot a füvön. Tudta, hogy ott a vadkamera, és döbbenten nézte vissza a felvételt. Szerinte lehet, hogy az őz a saját fajtája segélykiáltásaként értelmezte a nyúlsikolyt, azért rontott rá a madárra. A videót azóta milliók nézték meg, és persze mindenkinek megvan a teóriája Bambi, Tappancs és a sólyom ütközetére.

The post Vérengző őz mészárolta le a nyúllakomára készülő sólymot first appeared on 24.hu.

Related posts

Megcsappanhat a cégek nyeresége a delta variáns miatt

MOCOHU

Putyin karja kicsit “szaggatott”, miután megkapta az oltást

MOCOHU

A hétvégén is folytatódik az idősotthonokban a Covid-elleni oltás

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This