26.2 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
autós üldözésÉlet-Stílusez pörögMAGYARORSZÁGmassachusettsmcdonald'smekiusa

Megállt a Mekinél az amerikai nő, miközben a rendőrök üldözték

Autólopás miatt üldöztek egy platós terepjárót vezető nőt a rendőrök kedd délelőtt a massachusettsi Worcesterben – írja egy helyi hírportál.

A rendőrséget egy férfi értesítette arról, hogy egy idegen nő a szeme láttára bemászott az autójába és elhajtott vele. A bejelentő hozzátette: az autóban GPS helymeghatározó működik, így pontosan látja az autó helyzetét, tudja, merre tart a tolvaj.

Mire a rendőrök a környékre értek, már kaptak egy másik bejelentést is arról, hogy a lopott autó összekoccant egy másik járművel, de megállás nélkül elhajtott. Amikor meglátták az autót, a rendőrök bekapcsolták a kék villogót, az jármű mögé álltak és felszólították a gyanúsítottat, hogy szálljon ki. Miután a rendőrök kiszálltak az autójukból, hogy megközelítsék a gyanúsítottat, a nő gázt adott és nagy sebességgel elhajtott.

A rendőrök üldözőbe vették a lopott járművet, de nem sokkal később inkább lassítottak, kicsit lemaradtak és kikapcsolták a szirénájukat, nehogy a gyanúsított súlyos balesetet okozzon. Nem sokkal később a nő lehúzódott és egy autós McDrive étteremhez hajtott, hogy ételt vegyen magának.

Ezúttal két rendőrautó közelítette meg a lopott járművet, de a nő így is menekülni próbált. Nekihajtott az egyik rendőrautónak, majd nagy sebességgel kilőtt az étterem mellől. A következő pillanatban a lopott egy autó belehajtott egy nagy kupac fenyőkéreg talajtakaróba és elakadt. A nő minden erejével küzdött a rendőrök ellen, miközben letartóztatták.

A 38 éves Johanna Gardellt bűncselekmények egész sorával vádolják: többek között elhajtással igazoltatáskor, személyi sérüléssel járó baleset helyszínének elhagyásával, testi sértéssel, jármű jogtalan használatával, a közrend megzavarásával. Az ügyben még folyik a nyomozás.

The post Megállt a Mekinél az amerikai nő, miközben a rendőrök üldözték first appeared on 24.hu.

Related posts

Már biztos, mikor leplezik le a Samsung új csúcsmobiljait

MOCOHU

Washington “agresszív, gyakorlati” lépésekkel fogja megnehezíteni az iráni drónok eladását

MOCOHU

Nem fogja elhinni, de eddig teljesen rosszul parkolt, mutatjuk, hogyan kellene

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This