22.8 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bidenfalhatárMAGYARORSZÁGmigrációNagyvilágtrump

Több mint negyven holttestet találtak a mexikói határon Arizonában

Negyvenhárom holttestet találtak az elmúlt hónapban az arizonai amerikai-mexikói határ közelében. A kiemelkedően sok emberi holttestről úgy gondolják, hogy nagyobb részt migránsok lehettek, és többek halálának köze lehet ahhoz, hogy az idei volt a valaha talapasztalt legmelegebb június az Egyesült Államokban. Arizona legalábbis azon nyolc állam közé tartozik, ahol hőségrekordok dőltek meg a múlt hónapban.

Az Arizonában található mexikói határszakaszon lényegében majdnem elkészült a Trupp-adminisztráció által megálmodott, közel négyszáz kilométer hosszú falszakasz, igaz, az építkezést Joe Biden kormánya leállította.

Az Associated Press azt írja, Mike Kreyche, a Humane Borders nevű civil szervezet térképészeti koordinátora megjegyezte, hogy nem mind a negyvenhárom ember júniusban halt meg. Az áldozatok közül tizenhatan mindössze egy napja, tizenhárman pedig kevesebb, mint egy hete lehettek halottak, amikor megtalálták őket – tette hozzá a szakember.

A Humane Borders halálozási adatai meghaladják az amerikai határőrség által jelentett hivatalos halálozások számokat, mivel ők csak azokat a testeket számolják, amelyeket feladatellátásuk során kezelniük kell.

Az Egyesült Államok és Mexikó határán idén jelentősen több halottat találtak, mint az előző év azonos időszakában. Kreyche közlése szerint ez 2021-ben 127, tavaly pedig csak 96 volt.

Arizona mellett az idén Texasban is növekedett a holtan talált migránsok száma.

The post Több mint negyven holttestet találtak a mexikói határon Arizonában first appeared on 24.hu.

Related posts

Így jutottunk el a lyukkártyáktól a felhőben tárolt adatokig

MOCOHU

Rossz nőket videózott az áruház vécéjében kíváncsiskodó Koppány

MOCOHU

Dylan Farrow szerint Bill Cosby és James Franco ügye jól mutatja az igazságszolgáltatás folyamatos kudarcát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This