19.7 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec proxelan

Vizelési gondok? Lehet, hogy a prosztatagyulladás okozza? (x)

Szorongást okozhatnak a vizelési problémák

Egy férfi számára azért is kellemetlen, ha vizelési problémákkal küzd, mert a nyilvános vécékben ki van téve az állandó méregetésnek és összehasonlításnak. Ha túl kicsi sugárban jön a vizelet, vagy ha közben fájdalomérzet is jelentkezik, az sok férfinál felér a megsemmisüléssel. Az is kellemetlen, ha valakinek túl sokszor kell vécére mennie, emiatt a vizelettartási problémákhoz szociális szorongás is társulhat.

A prosztatagyulladás a fiatalabb férfiak betegsége

Kristóf kezdetben azt hitte, hogy a pisilés közben érzett fájdalom el fog múlni. Idővel azonban rosszabbodtak a panaszok, a vizelet csípett és fájt, ráadásul csak kis sugárban jött. A 32 éves férfi az interneten nézett utána, hogy mi lehet a problémájának az oka.

„Azt olvastam, ha a pisilés fájdalommal jár, ha nyomás vagy égő érzés jelentkezik a húgycsőben, a vizelet pedig csak gyenge sugárban jön, akkor azt valószínűleg krónikus, nem bakteriális prosztatagyulladás okozza. Ez a betegség főleg a fiatalabb férfiakra jellemző, 50 év alatt a leggyakoribb ok, amivel urológushoz szoktak fordulni. A kellemetlen tüneteken nehéz enyhíteni” – mondja Kristóf.

A gyógyszeres kezelést kúppal egészítettem ki

„Kezdetben tartottam az orvosi vizsgálattól, mert azt olvastam, hogy a krónikus prosztatagyulladással küzdő betegek jellemzően több urológust is felkeresnek, mire kitapasztalják vagy megtanulják, hogy mi az, ami az antibiotikum-kezelés mellett segít enyhíteni a tüneteiken. De végül örülök, hogy időben elmentem az orvoshoz. Több betegtársam javaslatára az urológus által felírt gyógyszeres kezelést Proxelan kúppal egészítettem ki, amelynek hatásosságát a tünetek enyhítésében klinikai vizsgálat is bizonyítja. A Proxelan kúp azért előnyös, mert helyi hatású készítmény, amely ott enyhíti a panaszokat, ahol a probléma forrása van. A szexuális aktivitást nem befolyásolja károsan. Vény nélkül kapható a patikában, ezért könnyű hozzájutni. Ápoló hialuronsavat és gyógynövényeket tartalmaz.

Phytotec

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

The post Vizelési gondok? Lehet, hogy a prosztatagyulladás okozza? (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Baji Balázs idei legjobbját futotta, így is lemarad az olimpiáról

MOCOHU

Nem írta alá Áder János a hulladékgazdálkodási törvényt

MOCOHU

NATO-bővítés: a főtitkár most már Magyarországot és Törökországot sürgeti

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This