16 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
antall józsef tudásközpontantall péterBelföldMAGYARORSZÁGnav

Tavaly már 6,9 millió forintot keresett havonta Antall József fia

Tavaly már átlagosan havi bruttó 6,9 millió forintot keresett Antall Péter, a közpénzből működő Antall József Tudásközpont Alapítvány (AJTK) igazgatója – másfélszer többet, mint egy évvel korábban, írja a 444.hu és a Direkt36 a legfrissebb pénzügyi beszámoló alapján.

A néhai miniszterelnök fiának juttatásaira 2020-ban összesen 82,8 millió forintot fordított az alapítvány, amelyben Antall fizetésén kívül az AJTK brüsszeli irodájának irányításáért járó tiszteletdíja és jubileumi jutalma is szerepel, írja a lap.

Arról már korábban írtunk, hogy Antall Péter évi 15-20 külföldi utazáson vett részt, gyakran luxusszállodákban megszállva.

A 444 és a Direkt36 most azt írják, a Tudásközpont pénzügyeit közben a NAV is vizsgálja, júniusra több AJTK-s munkatársat is beidéztek meghallgatásra. Az adóhatóság az AJTK 2019-es gazdálkodása miatt indította a vizsgálatot, de kiemelten foglalkozik egy új szolgáltatásukkal is, amely az alapítvány szakmai anyagait teszi elérhetővé egy online adatbázisban. Sok anyag ingyenesen letölthető, bizonyos tartalmakért azonban – annak ellenére, hogy közpénzből készültek – külön kell fizetni.

The post Tavaly már 6,9 millió forintot keresett havonta Antall József fia first appeared on 24.hu.

Related posts

A twitterezők szerint a Black Mirror egyik epizódja Britney Spears gyámságáról szól

MOCOHU

Biró Ferencet jelölik az Integritás Hatóság elnökének

MOCOHU

5 milliárdra pályázhatnak a gazdaságilag leszakadt térségek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This