19.6 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGszekszárdi kórház

Karóval támadt a szekszárdi kórház biztonsági őrére egy férfi

Július 20-án érkezett bejelentés a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy a szekszárdi kórház Ybl Miklós utca felőli bejáratánál egy korábban, a sürgősségi osztályon ellátott személy a szolgálatot teljesítő biztonsági őrökre támadt, az egyiküket egy karóval többször megütötte – írja a police.hu. 

Később kiderült, hogy egy 23 éves bonyhádi férfit a biztonsági szolgálatot ellátó személyek felszólítottak a kórház elhagyására, aki ennek szitkozódva eleget tett. A kórház sorompóján kilépve azonban trágár szavakkal illette a dolgozókat, majd a virágos kertből egy 105 centiméteres karót kitépett és azzal a biztonsági őrt többször megütötte, és a kórházi dolgozókkal dulakodni kezdett.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

The post Karóval támadt a szekszárdi kórház biztonsági őrére egy férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Hosszú Katinka meglátogatta egykori egyetemét

MOCOHU

150 ezerre büntettek egy előválasztási sátornál garázdálkodó férfit

MOCOHU

Vásárolj Windows 10-et 1900 forinttól a KeysWorldsnél (x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This