20.7 C
Budapest
May 7, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
boltÉlet-StíluskínakisgyerekekMAGYARORSZÁGpénz

Két kisgyerek bement az üres boltba teát szerezni, és szüleik nem is lehetnének büszkébbek rájuk

Hatalmas sikert aratott a kínai közösségi oldalakon becsületességével két kisgyerek, akik bementek egy üzletbe teát szerezni, amikor a boltos nem volt ott, és a hely teljesen üres állt. A biztonsági kamera rögzítette, hogy mit is csináltak.

Amikor beléptek az Anhui tartomány egyik városában található kis boltba, lerakták a pénzüket –  egy húsz jüanos bankjegyet – a pultra, majd az idősebb fivér még a biztonsági kamerának is megmutatta azt, és csak ezután mentek be hátra, hogy kiválasszák, mit vásárolnak meg. Ezután visszamentek a pulthoz, megmutatták a kamerának, hogy mit vásároltak, majd egy fiókból kivették a visszajárót, és kimentek a boltból.

Még arra is odafigyeltek, hogy ne hagyják azt teljesen nyitva, és amikot távoztak, lejjebb húzták a bejárati ajtónál lévő rolót.

A South China Morning Post című hongkongi lap beszámolója szerint a két fiú tette lenyűgözte az embereket, és a kínai közösségi oldalakon nem győzték dicsérni őket. Volt, aki azt írta, bárcsak minden ember olyan becsületes lenne, mint ők, míg mások a szüleiket dicsérték, közölve, hogy látszik, milyen jó nevelésben részesültek.

The post Két kisgyerek bement az üres boltba teát szerezni, és szüleik nem is lehetnének büszkébbek rájuk first appeared on 24.hu.

Related posts

Lefejezéssel fenyegette a kormányfőt a szlovák férfi

MOCOHU

Amikor a depresszió tönkreteszi a párkapcsolatot

MOCOHU

Nem jött össze az újabb történelmi trófea a Sopron Basketnek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This