18.7 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
csecsemőez pöröggyilkossági kísérletjeges tókislányMAGYARORSZÁGmissouriNagyvilágrendőrverés

Megverte a rendőr a kislányát jeges tóba dobó férfit, most bűnösnek vallotta magát

Fenekestül felforgatta a Missouri állambeli Greenwod közösségét a város egykori rendőrfőnökének ügye, akinek bántalmazás miatt kellett bíróság elé állnia. A helyiek kiálltak az exrendőr mellett és követelik, hogy ejtsenek minden ellene felhozott vádat. A történtek fényében ez egyáltalán nem meglepő.

Az 51 éves Greg Hallgrimson a Daily Mail szerint társával együtt még 2018 decemberében mentett ki egy hathónapos csecsemőt egy befagyott tóból. A kislányt a saját apja, a 31 éves Jonathon Zicarelli dobta a vízbe, majd ezután besétált a kapitányságra, ahol beszámolt a rendőröknek a tettéről.

Hallgrimson egy másik rendőrrel a helyszínre ment, ahol rögtön kiszúrták az arccal felfelé lebegő, eszméletlen csecsemőt. Miután kimentették, derült ki, hogy a gyerek szája tele ment sárral, a szája és a tüdeje is megtelt vízzel. A rendőrök a helyszínen próbálták felmelegíteni és újraéleszteni a gyereket, amíg a mentők a helyszínre nem érkeztek, végül utóbbiak súlyosan kihűlt állapotban vitték kórházba. Csodával határos módon, de sikerült megmenteni az életét.

A kislány apja, a mentális problémákkal küzdő Zicarelli később azt mondta, egy napon keresztül gondolkodott rajta, hogy végeznie kellene a gyerekkel, tettét pedig az indokolta, hogy le akarta venni a felesége válláról a terheket, aki egyre nehezebben viselte az ünnepek miatti stresszt. A szavai nem hatották meg az eljáró szerveket, különösen Hallgrimsont nem:

a rendőr az őrizetbe vételt követően a földre lökte a megbilincselt férfit, többször megütött és azt kiabálta neki, „megérdemled a halált”.

A rendőr ellen eljárást indítottak, aki ezt követően azon nyomban le is mondott a posztjáról. A már említett helyi közösség egy emberként áll ki a férfi mellett, többször is nyilvánosan állást foglaltak, miszerint a kislány apja megérdemelte azt, amit a rendőrtől kapott.

Hallgrimson ügyvédje a sajtónak csak annyit mondott, bíznak benne, hogy a bíróság figyelembe fogja venni az ügy körülményeit.

The post Megverte a rendőr a kislányát jeges tóba dobó férfit, most bűnösnek vallotta magát first appeared on 24.hu.

Related posts

Két férfi kifosztotta a sátoraljaújhelyi hitközösség csipszkészletét

MOCOHU

Egy pár véletlenül ráfestett egy 200 millió forintos graffitire

MOCOHU

Megkereste biológiai apját az örökbeadott nő, rémisztő felfedezést tett

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This