19.4 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGméretnemi életpéniszpéniszméretszexpóz

Kisebb pénisz is „meghosszabbodhat” a megfelelő pózzal

Biztos, hogy a jó szexnek nem feltétele a pénisz mérete – inkább azon van a hangsúly, hogy milyen érzelmekkel, milyen módon zajlik egymás izgatása. A szexpózok, az előjáték színesítése segíthetnek azoknak, akiknek gondjuk van a saját méretükkel.

Sok férfi a teljesen átlagos, normál méretű péniszével is elégedetlen, kicsinek tartják ahhoz, hogy megmutathassák, mire képesek vele szex közben. A görcsös törekvés rengeteget elvesz a szexuális életből éppen amiatt, hogy a gondolatok máshol járnak, mint ahol lenniük kellene. A teljesítmény helyett jobb inkább azon gondolkodni, hogyan lehetne úgy megélni az aktust, hogy az a szó szoros értelmében mélyreható legyen. Ebben pedig a szexpózok segíthetnek, áll – nagyon helyesen – a Kinkly.com cikkében.

Kapcsolódó
A tökéletes pénisz mítosz – az van, ami van

A pornófilmek és a közszájon forgó tévhitek bizonytalanságot okozhatnak bennünk a nemi szervünkkel kapcsolatban.

Érzetre meghosszabbodhat a pénisz

Amikor egy férfi amiatt keres meg egy szexuálterapeutát vagy szexológust, mert nem elégedett a pénisze méretével, általában a tévhitek eloszlatásával kezdődik a közös munka. Tipikusan ilyen téves elgondolás, hogy a női orgazmushoz mindenképpen szükséges a nagy méret, vagy az, hogy a női hüvely olyannyira tágulékony, hogy csakis a 20 centi feletti pénisz okozhat örömöt. Pedig a hüvely mérete egyénenként változik, van, akinél relaxált állapotban 6–8 centiméter hosszúságú, míg másoknál akár 10 centi felett is lehet – nagy átlagban azt lehet mondani, hogy 9–10 centiméter. Ez izgalmi állapotban pár centivel hosszabbra duzzadhat, de semmiképpen sem akkorára, hogy egy 26 centiméter hosszúságú péniszt teljes egészében magába tudjon foglalni.

Azoknál a férfiaknál, akik a péniszük mérete miatt keresnek fel szakembert, a közös munka leginkább arról szól, hogy elég önbizalmat szerezzenek, hogy elhiggyék: úgy, ahogy vannak, szerethetők. Az élvezetes szexhez pedig nem kell más, mint egy-két trükk, olyasmi, amit más férfiak nem csinálnak (még a pornóban sem). Ilyen lehet például az is, ha a pénisz mellé egy vagy akár két ujjat is bedug az illető a hüvelyhez – hiszen a hüvely bejáratánál sok idegvégződés van, amik a gyönyör érzetét erősíthetik.

A péniszméret olyasmi, amin nem lehet változtatni: sem gyógyszerrel, sem műtéttel, tartósan nem lehet 5–10 centikkel nagyobbat varázsolni. Ráadásul a gyógyszerek vagy műtétek olyan súlyos károkat okozhatnak a testben, hogy a pénisz működőképességét veszélyeztetik. Márpedig annál bármilyen méret jobb, mint amikor egyáltalán nincs merevedés, semmilyen ingerlésre.

Bármekkora is a pénisz mérete, ha a behatolásnál azt a matematikai értelemben vett szöget vesszük figyelembe, ami a pénisz és a hüvely találkozásánál lehet, akkor változatos és izgalmas lehet a szex.

Ha megváltoztatjuk azt a szöget, ami a behatolásnál van, akkor érzetre sokat adhat az élmény mindkét félnek. Ha a testrészeket és magát a testet elmozdítjuk annyira, hogy a pénisz szabadon tudjon mozogni, akkor elérhető az az állapot érzetre, mintha a pénisz meghosszabbodna a hüvelyben. Ez úgy érhető el, hogy bizonyos szexpózokban a pénisz nem veszít semmit a hosszúságából, mert nincs semmilyen akadálya a behatolásnál. Tipikusan ilyen szexpóz a misszionárius póz, ami nem igazán jellemző (csak nagyon ritkán fellelhető) a pornófilmekben.

A csípő alá tett kisebb méretű párnával érdemes megemelni a partner testét, így a behatolás szöge erőteljesebbé válik. A lábakat és térdeket is tegyük minél szélesebbre, így a megemelt medence szabadon hozzáférhetővé válik.

Az előjátékból legyen sokkal több

Maga a közösülés sok nőnek nem okoz akkora izgalmat, mint amekkorára sok férfi általában gondol. Az erogén zónák izgatásához biztos, hogy nincs szükség nagy péniszre, ahogy az előjátéknál sem érdekes a méret. A csókolózás, a simogatások, a finom érintések, az erotikus masszázsok, az orális izgatások mind nagyon élvezetesek – sok nő számára ez mind értékesebb élmény, mint maga az aktus. Azért jó inkább ezekben gondolkodni a szexben, mert így a péniszméret miatti aggódás eltűnhet a gondolatok közül, legalábbis a szexben.

A teljesítménykényszer, a görcsölés, hogy megfeleljünk a másiknak az ágyban, tönkreteszi a szexuális életet.

A szex akkor jó, ha képesek vagyunk arra figyelni, milyen érzést vált ki belőlünk a másik fél simogatása, ujjaink érintése, mi az, amitől libabőrösek leszünk. A kommunikáció is sokat segíthet annak a férfinak, aki meg meri kérdezni a partnerétől, melyik közös szexuális élmény volt a legjobb. Ha együtt felidézik, mik a legjobb közös élmények, könnyebben hozzáférhetővé válik az is, mitől igazán jó a szex.

Azoknak, akik a maszturbáláshoz pornófilmet néznek, és szoronganak a péniszük méretén, érdemes átgondolni, mennyire befolyásolhatja ezt a feszengést a felnőttfilmben látott színészek farokmérete. A pornószínészek éppen azért szerepelnek ilyen filmekben, mert ehhez értenek, a méreteik, adottságaik eltérnek az átlagostól. Célszerű ezért a megrendezett pornófilmek helyett inkább erotikus novellákkal és a saját fantázia erősítésével összekötni a maszturbálást.

Párkapcsolati és szexológiai tanácsadással foglalkozó szerzőnk korábbi cikkeit ide kattintva olvashatod el.

The post Kisebb pénisz is „meghosszabbodhat” a megfelelő pózzal first appeared on 24.hu.

Related posts

Jeruzsálembe utazik Orbán Viktor

MOCOHU

Ha nem egy háromszáz lelkes szabolcsi faluban, akkor hol laknak a homofóbok?

MOCOHU

Odament tüzet kérni egy dohányzó férfihoz, majd ágyékon lőtte

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This