19.2 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügydombóváremberkereskedelemMAGYARORSZÁG

150 ezret fizetett egy nőért egy 20 éves férfi, emberrablással, emberkereskedelemmel gyanúsítják

Döbbenetes emberkereskedelem és emberrablás történt Dombóváron. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy férfi 150 ezer forintért vásárolt meg egy nőt egy másik férfitól azért, hogy majd külföldön prostituáltként dolgoztassa.

A megyei nyomozók és a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai tegnap csaptak le Dombóváron a 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfira. A rendőrség gyanúsítása szerint a fiatalember március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy majd prostituáltként dolgoztassa Olaszországban.

Ezután a nagyhajmási házába vitte az áldozatát, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte. A rendőrök a feltételezett elkövetőket az elfogásukat követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az őrizetbe vett férfiakkal szemben emberkereskedelem, a 20 éves férfi ellen pedig emberrablás elkövetése miatt is nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, amely már kezdeményezte is mindkét férfi letartóztatását.



The post 150 ezret fizetett egy nőért egy 20 éves férfi, emberrablással, emberkereskedelemmel gyanúsítják first appeared on 24.hu.

Related posts

Füvön és mohán élt az a nő, akit öt hónap után találtak meg a utahi vadonban

MOCOHU

Nem csak idősebb korban okozhat gondot: ezért nem szabad elhanyagolni a prosztatát

MOCOHU

NOAA: Az idei július volt a valaha mért legmelegebb hónap a Földön

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This