18.7 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGroger federerSporttenisz

Roger Federer alighanem pályafutása befejezésének időpontját fontolgatja

Roger Federer még nem tudja, mikor lép újra pályára.

Hosszú ideig nem csináltam semmit a térdem miatt. Wimbledon után hagynom kellett leülepedni a dolgokat. Egyelőre minden egy kicsit bizonytalan

– nyilatkozott a 40 éves sztár a Blicknek. Elmondta, a héten találkozik orvosával és csapatával, hogy megbeszéljék: hogyan tovább.

A 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező bizonytalannak nevezte jelenlegi helyzetét Wimbledonban a negyeddöntőben búcsúzott, majd lemondta a szereplést a tokiói olimpián. Kétszer műtött jobb térde miatt nem indul a torontói tornán sem. Az US Open nevezési listáján ugyanakkor szerepel a neve, az év utolsó Grand Slam-tornája augusztus 30-án kezdődik New Yorkban.

A sérülését és az operációt követő hosszú kihagyás után a svájci teniszező idén márciusban, Dohában tért vissza, azóta mindössze 13 meccset játszott. A kérdésre, hogy milyen szempontok befolyásolják a döntését, Federer, aki négy gyermek apja, így válaszolt:

Ezt nehéz megmondani. Régen minden másképp volt. Akkor azt kérdeztem magamtól: hogy állok a világranglistán? Melyik lesz a következő torna? Most a helyzet +trükkösebb+, és a kérdések úgy szólnak: hogy fogom érezni magam, ha újra elkezdek edzeni? Mik a céljaim? Hogy egyeztessem össze a szereplésem a családommal? Mi lesz a csapatommal?

– fogalmazott Roger Federer. Márpedig ezeket a kérdéseket a sportoló általában a pályafutása lezárása előtt feszegeti.

The post Roger Federer alighanem pályafutása befejezésének időpontját fontolgatja first appeared on 24.hu.

Related posts

Világháborús bombát hatástalanítanak holnap Budapesten, lezárások lesznek

MOCOHU

25,5 milliárd forint hiányzott a BKK bevételéből tavaly

MOCOHU

Orvosa szerint Navalnij bármelyik percben meghalhat 

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This